Akıllı tahtanın dokunmatiğine zarar verdim

YigiTZ0

Kilopat
Makaleler
8
Teneffüste akıllı tahtanın yazılımsal olarak kilidini kırıp YouTube açtım sonra sınıftaki bazı akıllılar tahtaya doğru geldiler birisi beni ittirdi yanlışlıkla omzum akıllı tahtanın klavyesinin olduğu bölüme doğru çarpacak şekilde yere düştüm. Sınıfta fazla sevilen bir tip olmadığım için hoca tahtanın klavyesini açıp yazı yazamayınca (u ya basmıyor öbür harfleri basılı tutuyor) sınıfa sordu herkes ben yapmışım gibi beni ispiyonladı hoca bozulacağı varmış deyip geçiştirdi liseye gidiyorum 5. sınıf gibi ispiyonluyorlar. Başıma iş açılır mı?

Not: Omzumu çarptığım yerde hafif ışık sızması oldu parmak ucu kadar.

Son düzenleme:
Sınıfa sordu herkes ben yapmışım gibi beni ispiyonladı hoca bozulacağı varmış deyip geçiştirdi liseye gidiyorum 5. sınıf gibi ispiyonluyorlar. Başıma iş açılır mı?

9. sınıfsınız sanırım.
9. sınıfta öğrenciler ortaokul modundan çıkamıyor pek o yüzden bir şey diyemeyeceğim.
Hocalar şikayet ederse olayı açıklarsınız.
mesela bugün arkadaşım küçük bir tartışma sonucu beni ittirirken yanlışlıkla dudağımı patlattı.
Niyeti o olmadığını anladığımdan hocaya şikayet etmedim mesela. Öğretmen ne olduğunu sorduğunda yanlışlık olduğunu belirttim.

Sizde arkadaşınız yanlışlıkla ittiyse durumu açıklayıp kimsenin başı yanmadan kapanmasını sağlayabilirsiniz belki.

Ortaokulda bile ben birine kafa atsam hocalara söylemiyoruz ya. Bu apayrı bir saçmalık. Çocuk musunuz siz ya.

15 yaşındayım ama evet 1 yıl geç başladığım için 9a gidiyorum. Bu oly bu şekilde geçiştirilip gidilcek gibi değil. Tahtanın dokunmatiği en az 5k vardır.

15 yaşındayım ama evet 1 yıl geç başladığım için 9A gidiyorum. Bu oly bu şekilde geçiştirilip gidilecek gibi değil. Tahtanın dokunmatiği en az 5K vardır.

Tahtanın yazılımını kırarak zaten suç işlemişsiniz. Bir yönetmeliğe bakın isterseniz. O yazılımı kırmanın çok kolay olduğunu ben de biliyorum ancak her türlü siz suçlusunuz. Devlet eğitim için veriyor siz çakallık peşindesiniz. Yazık...

15 yaşındayım ama evet 1 yıl geç başladığım için 9A gidiyorum. Bu oly bu şekilde geçiştirilip gidilecek gibi değil. Tahtanın dokunmatiği en az 5K vardır.

Devlet okuluna gidiyorsunuz sanırım.
Okullar kurulurken öğrencilerin verebileceği zararlar hesaplanıyordur herhalde.
Yanlışlıkla her şey olabilir.
Benim başıma geldiği gibi canınıza zarar gelebilirdi.
Yazılım kırma olayı ayrı bir olay zaten.

Yazıılımını kırmak dediğimide USB'ye yazılım attım falan sanmayın. Herkes teneffüste yapıyor yandan çekince açılıyor. Hocalarda biliyor kolay kırıldığını.

Müdür yardımcımız biraz ilginç. Koridorda sınıfın yazı tabelasını kırmışlar diye çocuğa küfür edip yumruk tokat atmıştı.

ATAK programı mı kurulu koruma olarak tahtaya? Yİne de amacı dışında kullandığınız gerçeğini değiştirmiyor.
Sanırım atak. Büyük tik olan varya.

Müdür yardımcımız biraz ilginç. Koridorda sınıfın yazı tabelasını kırmışlar diye çocuğa küfür edip yumruk atmıştı.

Sanırım atak. Büyük tik olan var ya.

Onun için yandan kaydırsanız bile belirli bir süre sonra tahtanın kapanması lazım. Onu bypass eden milyon tane uygulama var. Siz herhangi bir uygulama kullandınız mı yoksa süre bitince kapanıyor muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…