Akıllı tahtanın fanları çalışmaya başladı

Arpenix

Hectopat
Daha fazla  
Bugün tahtaya melon ve psihpon Vpnler'ini kurdum.

Bir süre boyunca hiçbir şey yokken YouTube'da video izlerken fanlardan biraz gürültülü ses geldiğini fark ettik ve tahtayı kapattık.

Melon VPN'i Chrome ekltentilerinden, psihpon VPN'i ise softonic sitesinden indirdim bu yüzden virüs olduğunu düşünmüyorum.

Sadece melon VPN'i Chrome eklentilerden indirirken bir tane RAR dosyası indirdi.
Dosyayı sildim ancak silmeden önce açmış olabilirler.

Ne olur ne olmaz diye bir daha tahtayı açmadım zaten son 2 derse girmiştik.

Yarın illaki akıllı tahtanın kullanılmasını gerektirecek durumlar oluşacak, herhangi bir problem oluşabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fanların çalışması ısındığını gösterir. Bizim tahta da öyleydi bir şey olmaz.

Sıcaklık arttığı içindir bizimki sürekli çalışıyor ben reklam çıkmaması için uBlock Origin ve Malwarebytes Browser Guard kurdum hoca dua edecekti az kalsın reklamdan bıkmıştı çünkü. Eee hoca ben varım burada

Malwarebytes indirin taratın eğer bir sıkıntı olursa rica edin.

Malvarebytes indirecek zamanı ancak öğlene bulabilirim bu zamana kadar hocaların fark edip beni şikayet edeceklerini düşünüyorum, umarım böyle birşey olmaz.

Fanların çalışması ısındığını gösterir. Bizim tahta da öyleydi bir şey olmaz.
Biraz gürültülü olmasından dolayı korkuyorum.
Çok fazla ısınması durumunda oluşabilecek ciddi bri sroun var mı?

Biraz gürültülü olmasından dolayı korkuyorum.
Çok fazla ısınması durumunda oluşabilecek ciddi bri sroun var mı?
CoreTemp gibi araçlar ile sıcaklığa bakabilirsiniz. Eğer işlemci sıcaklığı sürekli 80-90'lara çıkıyor ve o civarlardaysa sorun çıkartabilir.

CoreTemp gibi araçlar ile sıcaklığa bakabilirsiniz. Eğer işlemci sıcaklığı sürekli 80-90'lara çıkıyor ve o civarlardaysa sorun çıkartabilir.
Zor bir durumda kaldığı zaman bilgisayarın donup fanların son hız çalışıp kendini soğuttuktan sonra kapanması gerekmiyor mu?

Zor bir durumda kaldığı zaman bilgisayarın donup fanların son hız çalışıp kendini soğuttuktan sonra kapanması gerekmiyor mu?
Evet ancak benim bilgisayarımda öyle olmadığı için söylemiştim. 90 derecelerde gezdiği halde kendini kapatmamıştı.

Hocam kaçıncı sınıfsınız? Lise sonsa önemsemeyin zaten ilk yarı neredeyse bitti. Lise son olmasa bile sıkıntı olmaz dediğim gibi yolun yarısı gitti.

Defender ile tarayın. Hocalarada deyin ki hocam virüs varsa diye tarama yapıyorum deyin pek bir şey demezler bence. Bizim sağlıkçı hoca autorun bulaştıracaktı Defender engelledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…