A Arpenix Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 789 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #21 Mucize Kartal dedi: Malware taraması yap fazla kurcalamana gerek yok bende 15 dk civarı sürdü ve tehdit bulunamadı. Hızlı tarama işe yaramaz 1 dk bile sürmedi. Bakmayın hocam 30k dan başlıyor Genişletmek için tıkla... Sabahleyin anca okula yetişiyorum ancak öğlenleyin 15dk'lık bir taramayı yapabilirim. İnşallah öğlene kadar sorun çıkartmaz.
Mucize Kartal dedi: Malware taraması yap fazla kurcalamana gerek yok bende 15 dk civarı sürdü ve tehdit bulunamadı. Hızlı tarama işe yaramaz 1 dk bile sürmedi. Bakmayın hocam 30k dan başlıyor Genişletmek için tıkla... Sabahleyin anca okula yetişiyorum ancak öğlenleyin 15dk'lık bir taramayı yapabilirim. İnşallah öğlene kadar sorun çıkartmaz.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.717 Çözümler 26 17 Ocak 2023 #22 Mucize Kartal dedi: Malware taraması yap fazla kurcalamana gerek yok bende 15 dk civarı sürdü ve tehdit bulunamadı. Hızlı tarama işe yaramaz 1 dk bile sürmedi. Bakmayın hocam 30kdan başlıyor Genişletmek için tıkla... Bir de miner yapılıyorsa hocam essela diye sesler gelmeye başlar haber edeyim.
Mucize Kartal dedi: Malware taraması yap fazla kurcalamana gerek yok bende 15 dk civarı sürdü ve tehdit bulunamadı. Hızlı tarama işe yaramaz 1 dk bile sürmedi. Bakmayın hocam 30kdan başlıyor Genişletmek için tıkla... Bir de miner yapılıyorsa hocam essela diye sesler gelmeye başlar haber edeyim.
A Arpenix Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 789 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #23 Mucize Kartal dedi: Bir de miner yapılıyorsa hocam essela diye sesler gelmeye başlar haber edeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam miner yapması o kadar basit bir iş değil ki yapsın. Days Gone oynayacaktım da bu olaydan dolayı içim hiç rahat değil.
Mucize Kartal dedi: Bir de miner yapılıyorsa hocam essela diye sesler gelmeye başlar haber edeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam miner yapması o kadar basit bir iş değil ki yapsın. Days Gone oynayacaktım da bu olaydan dolayı içim hiç rahat değil.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.717 Çözümler 26 17 Ocak 2023 #24 Arpenix dedi: Hocam miner yapması o kadar basit bir iş değil ki yapsın. Days Gone oynayacaktım da bu olaydan dolayı içim hiç rahat değil. Genişletmek için tıkla... Bulaşırsa kolayca yapar ama işlemci durduk yere sıcaksa vardır bir iş. Hocam o ilk gelen dosyayı 310 MB'lık flash belleğe atın ve yarın takıp kurulumunu yapıp taratın.
Arpenix dedi: Hocam miner yapması o kadar basit bir iş değil ki yapsın. Days Gone oynayacaktım da bu olaydan dolayı içim hiç rahat değil. Genişletmek için tıkla... Bulaşırsa kolayca yapar ama işlemci durduk yere sıcaksa vardır bir iş. Hocam o ilk gelen dosyayı 310 MB'lık flash belleğe atın ve yarın takıp kurulumunu yapıp taratın.
A Arpenix Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 789 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #25 Mucize Kartal dedi: Bulaşırsa kolayca yapar ama işlemci durduk yere sıcaksa vardır bir iş. Hocam o ilk gelen dosyayı 310 MB'lık flash belleğe atın ve yarın takıp kurulumunu yapıp taratın. Genişletmek için tıkla... Dediğim dosyayı sildim, dediğiniz gibi malvarebytes taramasını yapmaktan başka çözüm yok gibi gözüküyor.
Mucize Kartal dedi: Bulaşırsa kolayca yapar ama işlemci durduk yere sıcaksa vardır bir iş. Hocam o ilk gelen dosyayı 310 MB'lık flash belleğe atın ve yarın takıp kurulumunu yapıp taratın. Genişletmek için tıkla... Dediğim dosyayı sildim, dediğiniz gibi malvarebytes taramasını yapmaktan başka çözüm yok gibi gözüküyor.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.717 Çözümler 26 17 Ocak 2023 #26 Arpenix dedi: Dediğim dosyayı sildim, dediğiniz gibi Malwarebytes taramasını yapmaktan başka çözüm yok gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... İçiniz rahatlar ama en az Malwarebytes 30 dk sürüyor.
Arpenix dedi: Dediğim dosyayı sildim, dediğiniz gibi Malwarebytes taramasını yapmaktan başka çözüm yok gibi gözüküyor. Genişletmek için tıkla... İçiniz rahatlar ama en az Malwarebytes 30 dk sürüyor.
A Arpenix Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 789 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #27 Mucize Kartal dedi: İçiniz rahatlar ama en az Malwarebytes 30 dk sürüyor. Genişletmek için tıkla... 1 ve 2.ders umarım boş bırakır da yaparım yoksa en erken öğlenleyin yapabilirim.
Mucize Kartal dedi: İçiniz rahatlar ama en az Malwarebytes 30 dk sürüyor. Genişletmek için tıkla... 1 ve 2.ders umarım boş bırakır da yaparım yoksa en erken öğlenleyin yapabilirim.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.717 Çözümler 26 17 Ocak 2023 #28 Arpenix dedi: 1 ve 2.ders umarım boş bırakır da yaparım yoksa en erken öğlenleyin yapabilirim. Genişletmek için tıkla... İnşallah düzelir yarın sonucu söyle meraktan ölürüm yoksa. İyi akşamlar hocam
Arpenix dedi: 1 ve 2.ders umarım boş bırakır da yaparım yoksa en erken öğlenleyin yapabilirim. Genişletmek için tıkla... İnşallah düzelir yarın sonucu söyle meraktan ölürüm yoksa. İyi akşamlar hocam
A Arpenix Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 789 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #29 Mucize Kartal dedi: İnşallah düzelir yarın sonucu söyle meraktan ölürüm yoksa. İyi akşamlar hocam Genişletmek için tıkla... Vpn'i kurarken yanımda olan arkadaşlarımla konuştum da birşey olmayacağını söylüyorlar inşallah olmaz. İnşallah problem çözülür ve buraya iyi haberlerle dönerim.
Mucize Kartal dedi: İnşallah düzelir yarın sonucu söyle meraktan ölürüm yoksa. İyi akşamlar hocam Genişletmek için tıkla... Vpn'i kurarken yanımda olan arkadaşlarımla konuştum da birşey olmayacağını söylüyorlar inşallah olmaz. İnşallah problem çözülür ve buraya iyi haberlerle dönerim.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.717 Çözümler 26 17 Ocak 2023 #30 Arpenix dedi: Vpn'i kurarken yanımda olan arkadaşlarımla konuştum da birşey olmayacağını söylüyorlar inşallah olmaz. İnşallah problem çözülür ve buraya iyi haberlerle dönerim. Genişletmek için tıkla... Amin.
Arpenix dedi: Vpn'i kurarken yanımda olan arkadaşlarımla konuştum da birşey olmayacağını söylüyorlar inşallah olmaz. İnşallah problem çözülür ve buraya iyi haberlerle dönerim. Genişletmek için tıkla... Amin.