Akıllı Tahtaya Program Kuramıyoruz

Kullanılan yazılımın adı: NetSupport. Kuracağınız yazılım eğer Körfez yayınlarının kitabıyla geliyorsa Smart Notebook yazılımı.

NetSupport'u kırmanın en kolay yolu "C:\Program Files (x86)\NetSupport\NetSupport Manager" klasörünü Windows açıkken Unlocker aracı kilitlerini kaldırıp silmek olacaktır. Ardından sistemi yeniden açınca da CCleaner ile de başlangıçtan girdilerini kaldırmak. Daha sonra ver elini tahtada özgürlük.

Yalnız unlocker açmak içinde şifre isteyecektir?
Unlocker stand-a-lone dediğimiz tıkla-çalıştır özelliğinde olduğu gibi kurularak da işlem yapabiliyor. Benim tavsiyem kurularak işlem yapılmasıdır ki Unlocker herhangi bir kurulum engeliyle karşılaşmıyor. Oldu ki takıldı bir USB belleğe Hiren's Boot'u yazdırarak ve tek dongle ile çalışan USB klavye ve fare ile Mini XP üstünden de temizleme yapabilir, Windows'un şifresini kırabilirsin.

Denedim. Unlocker açıldı Netsupport ile ilgili dosyayı sildim ancak CCleaner açmadı bende msconfigden deneyeyim dedim ama oda engellenmiş. Akla gelebilecek her şeyi engellemişler sistemi yeniden boot etmek kalıyor sanırım geriye sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiren's Boot ile tahtayı F7 tuşuna basarak boot menüsünden boot et. Yalnız klavye takılı olsun.

Bu arada sistemde Windows 7 mi 8 mi kurulu? Eğer 8 kuruluysa onlar yeni tahta demektir. Daha onlar üstünde bir kullanıcı deneyimi yaşamadım.

Windows 8 kurulu ve boot menüsünü de açmıyor. Yenildiğimi kabul ettim, bu tahtayı format olmadan yenmek imkansız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8 kurulu ve boot menüsünü de açmıyor. Yenildiğimi kabul ettim, bu tahtayı format olmadan yenmek imkansız.
Windows 8 için Administrator şifresini Vestel'den almanız lazım. Bizim okula da yeni geldi onlardan bir iki tane. Hiçbir işlem yapılamıyor.

Bu arada onlardaki engeli kaldırmak için biraz inceleyip uğraşmam lazım. Aksi halde yardımcı olmam zor.

vestel vermiyor bu yeni tahtalar için şifresi bizzat müdür arayıp konuştu vermediler.
Bu engeli kaldırmak imkansız bence her gün yarım saat deniyorum farklı farklı şeyler ama olmuyor.Vazgeçtik artık okulca

akıllı tahtadaki şifre vesdijm@n1453 idi biz öyle kaldırmıştık güvenliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…