Akıllı telefona klavye, mouse ve monitör bağlamak

Formalite

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,

Samsung S21 FE telefon, 1 adet Acer 1366x768 60Hz VGA monitör ve 43 inç Samsung akıllı TV sahibiyim. Bazen CoD Mobile tarzı oyunlar oynuyorum. Daha güzel bir deneyim elde etmek için klavye, mouse kullanmak ve mümkünse telefon ekranımı bazen monitöre bazen televizyona yansıtarak oynamak istiyorum.

Bunun için nasıl bir sistem kurmalıyım, hangi ekipmanlara sahip olmam gerekir, ürün önerileriniz nelerdir?

Konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

İyi sosyaller.

Bazı oyunlar kendiliğinden klavye desteğine sahip olur bazılarında da hiç olmaz. Sonuçta Android telefondan bahsediyoruz. Klavye fare bağlamak hayalleri süslese de dönüp gerçeğe baktığımızda dokunmatik ayarlı tuşları klavye tuşlarına atama diye bir ayar yok. Yani en azından ben de bu sevdaya kapılıp denemeler yaptığımda böyle olmuştu. Belki son zamanlarda bir şeyler değişmiştir bilemiyorum.

Hocam öncelikle merhaba.Bende geçmişte böyle şeyler düşünmüştüm.Bunun için öncelikle masraftan kaçmayın.Klavye ile fareyi bluetooth ile bağlayabilirsiniz.
Ayrıca
Şöyle bir aparat buldum bunu kullanabilirsiniz diye düşünüyorum,yine de araştırın
Program olarak benim zamanımda octopus vardı yine böyle bir program bulabilirsiniz
Yardımcı olabildiysem sevinirim.Sorunuz olursa yazın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…