PHUBA Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 478 Çözümler 5 13 Kasım 2022 #11 Sslonalkrp dedi: Bilmiyorum hocam. Umarım daha fazla vefat haberi gelmez ama gelecek gibi duruyor. Ben videoda 8 kişi saydım. Genişletmek için tıkla... Hocam saydım derken? Anlayamadım detaylandırır mısınız?
Sslonalkrp dedi: Bilmiyorum hocam. Umarım daha fazla vefat haberi gelmez ama gelecek gibi duruyor. Ben videoda 8 kişi saydım. Genişletmek için tıkla... Hocam saydım derken? Anlayamadım detaylandırır mısınız?
Sslonalkrp Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.472 Çözümler 8 14 Kasım 2022 #12 PHUBA dedi: Hocam saydım derken? Anlayamadım detaylandırır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam patlamanın ardından çekilen bir videoda (bebek arabasının gözüktüğü video) tanınmayacak halde 8 kişi sayılıyor.
PHUBA dedi: Hocam saydım derken? Anlayamadım detaylandırır mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam patlamanın ardından çekilen bir videoda (bebek arabasının gözüktüğü video) tanınmayacak halde 8 kişi sayılıyor.