Akım korumalı priz önerisi

Makaleler
16
Yer
İzmir
Selamlar. Ekte attığım ürünü kullanıyorum tüm odamda ki şeyler için. Odamda sadece 1 tane priz var.

O priz de abajur, internet kablosu, pc'nin yanında olduğu için şarj kablosu ve bir tane 4'lü priz var. O 4'lü priz de bilgisayar için kullandığım ürünlerin kabloları bağlı.

İzmir de yaşıyorum ve son dönemde çok fazla fırtına, şimşek çakması oluyor. Yazılımla ilgilendiğim için de mecburi bilgisayar açık kalması gerekiyor. Bim'de Polosmart akım korumalı priz görünce almak istedim ama önce buraya sormak istedim.
Maksimum 200TL ürünün kalitesine bağlı olarak 250TL'ye çıkarım. Sizce ne almalıyım?

PC'de FSP 500W +80 var.

Dosya Ekleri

• IMG_20230420_203911.jpg
    159,3 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Ben MediaMarkt'tan Tunçmatik marka akım korumalı priz almıştım birkaç ay önce ve çok memnunum. Tavsiye ederim hocam iyi günler.

Ben MediaMarkt'tan Tunçmatik marka akım korumalı priz almıştım birkaç ay önce ve çok memnunum. Tavsiye ederim hocam iyi günler.
Hayırlı olsun hocam. Yani kendi kullandığım ürün iyi mi kötü mü onu bile bilmiyorum aslında. İyise almam. O ürünü çok gördüm ama güvenemedim. Logo basıyor diyenler çok fazla.

Tuncmatigin 1050 joule 5'li olanından almanızı tavsiye ederim. Tekli olanlar 550joule olmalı oda işinizi görür. Bu ürünlerde önemli olan joule oranı. Yani saniyede çektiği watta karşı dayanma gücü.

Tuncmatigin 1050 joule 5'li olanından almanızı tavsiye ederim. Tekli olanlar 550joule olmalı oda işinizi görür. Bu ürünlerde önemli olan joule oranı. Yani saniyede çektiği watta karşı dayanma gücü.
Anladım hocam. 2 kişi birden önerdi demek ki iyi bir ürün. Peki benim fotoğrafını attığım nasıl? Onun özellikleri neler? Almama gerek var mı?

Evet aynı şekilde katılıyorum. Bende 5'li olanını kullanıyorum Joule değeri daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…