Akım korumalı priz önerisi

Dawny

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba laptop bilgisayarım, modem ve arada telefonu şarja taktığım priz için akım korumalı priz almayı düşünüyorum. Tam olarak bu işler nasıl işliyor? Ne kadarlık bir priz almalıyım? Bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum.

Tunçmatik markasının ürünlerine bakabilirsiniz. 2 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşatmadı 15'ten fazla elektrik kesintisi oldu.

Arkadaşlar merhaba laptop bilgisayarım, modem ve arada telefonu şarja taktığım priz için akım korumalı priz almayı düşünüyorum. Tam olarak bu işler nasıl işliyor? Ne kadarlık bir priz almalıyım? Bilmiyorum önerilerinizi bekliyorum.

Akım korumalı prizlerin çoğu sadece ani şok dalgalarını engeller hocam. Yıldırım çarpması, trafo patlamasıdır vesaire. Elektrik çok yüksek geldi mesela onları süzer, olmadı kendini öldürür gene de geçirmez onu.

Ama modem, telefon için çok da yüksek bir şeye bile gerek yok. Ama gene de iyi markaların linklerini atarım alta.

Eğer bilgisayarı falan korumak gibi amacın varsa UPS en iyisidir bütçeyi zorlamadan. Ama oda genele göre pahalı, bildiğin küçük jeneratör taşıyorsun evde. Gereksiz yük olur ve laptop kullanıyorsun. Ani kesintiler seni etkilemez. Çok gereksiz olur almak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı