Akinatör nasıl biliyor ?

Frank Moses'ı dört yanlış cevaptan sonra buldu. Toplamda altmış iki soru sordu. Oldukça başarısız geldi bana.

Daha önce kayıt edilen cevaplarla ilgili soruları algoritmalara dökerek tekrar tekrar soruyor. Tek tek eleyip doğru cevaba ulaşıyor.

Biz bunu ve akilli çay bardağı ha birde herşeyi bilen kadın miydi neydi. Geçen sene lisede bilgisayar dersinde sürekli bu oyunları oynadık artık arkadaşlarla paranoyak olmuştuk. Pc bizi dinliyor diye kulaktan kulağa konuşurduk felan. [emoji12]

Akinatör verdiğim zor soruları buluyor. Sakın oynamayın, düşüncenizi alıyor. Önceden oynadım Google'da, onda sonra oynamadım.

Akinatör çok kötü oyun. Ya nursel ergini bile bildi. Böyle bir şey olmaz ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep baltaşı yaptım bilemedi .

Veritabanına karakterlerin gözlük kullanımı, yaşı, cinsiyeti gibi bilgileri kaydediliyor. Daha sonra bu veritabanında bize sorulan sorularla ilgili filtreleme yapıyor ve cevabı veriyor.
Bir de çok az soru ile pek yaygın olmayan bir anime karakteri ile gerçekten çok az soruyla 3090'ı buldu. Ya kitle ya da iyi düşünülmüş algoritma ile şahane bir platform.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…