G-Force ortalama 8-10 Saat sürüyor tek oturuşta bitirdiğimi hatırlıyorum.Uncharted serisi gibi akıp giden oyun önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Tomb Raider serisini oynadım illa Uncharted gibi olmasına gerek yok sizin için akıp giden oyun tavsiyelerinizi de merak ediyorum.
Uncharted serisi gibi akıp giden oyun önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Tomb Raider serisini oynadım illa Uncharted gibi olmasına gerek yok sizin için akıp giden oyun tavsiyelerinizi de merak ediyorum.
valiant hearts: The great war
Yillar once tek oturusta bitirdigimi hatirliyorum. Oynayisiniza gore o kadar uzun da bir oyun degil zaten. Macera ve bulmaca tarzi oyunlari severseniz deneyin. Hikayesi harika.
Mafia: Definitive Edition ve Mafia II: Classic sürümü olabilir, ikisinin de oynanış süresi oldukça kısa ve akıp gidiyor.
TLOU 1, TLOU 2, GoW, GoW Ragnarok, RDR2, Resident Evil Village, Batman Arkham night, Detroit Become Human, beyond Two Souls, Dying Light, Dying Light 2, Black myth: Wukong, Ghost of Tsushima, Cyberpunk 2077, Spider-Man 2018, Spider-Man 2, Spider-Man Miles Morales, Until Dawn, Dishonored 2, Control, Shadow of the Tomb Raider, The Witcher 3, RE4 remake, Death Stranding, Horizon forbidden West, Far Cry 6, Far Cry 5, AC Odyssey, AC Origins, deathlop, Days Gone, RE2 remake, RE3 remake, Resident Evil 7, hogwars legacy, Metro Exodus, Mass Effect legendary Edition, metal Gear Solid 5 Phantom Pain, Elder Scrolls v: Skyrim Special Edition, Devil May Cry 5, Crysis 1-2-3 Remastered, Alan Wake 2, Black Mesa ve The Walking Dead Definitive Edition.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.