Instagram "Akış yenilenemedi" hatası

HypeROG

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3070TI | AMD RYZEN 5 5600X | MSI B550 CORBON WIFI | KINGSTON 2x 8GB RAM
Instagram'a girdiğimde bu hatayı alıyorum. Yapılabilecek her şeyi yaptım. Silip yükleme, teli yeniden başlatma vs. tek bende mi böyle?

değil mobil veriden girdim ordada aynı sorun dns falan kapattım olmuyor..

Instagram'a girdiğimde bu hatayı alıyorum. Yapılabilecek her şeyi yaptım. Silip yükleme, teli yeniden başlatma vs. tek bende mi böyle?

Hocam hesabı başka telefondan açmayı deneyin ya da webden girin girilmiyorsa hesapla ilgili sıkıntı var büyük ihtimal ban yemişssinizdir takip banı beğeni banı bot hesap gibi görülebiliyor çok gir çık yapınca ban yemiş olabilirsiniz veya farklı bir sebepten 1 gün boyunca falan girmeyin yine olmazssa desteğe yazabilirsiniz ama büyük ihtimal bandır. He webden veya başka telefonda giriliyorsa sorun başkadır bakarız ona.

Hocam hesabı başka telefondan açmayı deneyin ya da webden girin girilmiyorsa hesapla ilgili sıkıntı var büyük ihtimal ban yemişssinizdir takip banı beğeni banı bot hesap gibi görülebiliyor çok gir çık yapınca ban yemiş olabilirsiniz veya farklı bir sebepten 1 gün boyunca falan girmeyin yine olmazssa desteğe yazabilirsiniz ama büyük ihtimal bandır. He webden veya başka telefonda giriliyorsa sorun başkadır bakarız ona.
dünden beri kimseyi takip edemiyordum ve postları beğenemiyordum onunla bir alakası olabilir mi

webden girincede aynı hatayı alıyorum

Dosya Ekleri

• 17570897273007450352317325656009.jpg
    17570897273007450352317325656009.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 19
Dünden beri kimseyi takip edemiyordum ve postları beğenemiyordum onunla bir alakası olabilir mi?

Tamam hocam %90 ban yemişssiniz hem de 100 de denirde o kadar kesin olmayayım xd hesabı salmanız lazım birazcık kendi kendine düzelecektir ne kadar sık tekrarlarsanız o kadar uzuyor bende beğeni banı vardı unutup her seferinde beğeniyordum gene uzuyormuş 2 3 hafta öyle gitti sonra sorguladım niye böyle diye araştırınca anladım 2 gün TikTok falan girdim ara ara Instagram'da dikkatlice Reels izleyince 2 günde geçti. Takip banı içinde böyle bir uyarı falan gelmiyor ama ban yemiş ölüyoruz Instagram'nın garip bir tarafı bu da. Ama yine de farklı bir cihazdan hesaba girip kontrol etseniz iyi olur kesinleşmiş olur.

Tamam hocam %90 ban yemişssiniz hem de 100 de denirde o kadar kesin olmayayım xd hesabı salmanız lazım birazcık kendi kendine düzelecektir ne kadar sık tekrarlarsanız o kadar uzuyor bende beğeni banı vardı unutup her seferinde beğeniyordum gene uzuyormuş 2 3 hafta öyle gitti sonra sorguladım niye böyle diye araştırınca anladım 2 gün TikTok falan girdim ara ara Instagram'da dikkatlice Reels izleyince 2 günde geçti. Takip banı içinde böyle bir uyarı falan gelmiyor ama ban yemiş ölüyoruz Instagram'nın garip bir tarafı bu da. Ama yine de farklı bir cihazdan hesaba girip kontrol etseniz iyi olur kesinleşmiş olur.
evet pcden girdim aynı hata peki baska hesabıma girsem sıkıntı olur mu

Evet PC'den girdim aynı hata peki baska hesabıma girsem sıkıntı olur mu?

Yok sorun olmaz bende beğeni banı varken yan hesaplarda takılıyordum yeni hatırladım. Mümkünse o hesaba pek girmemeye çalışın ara ara bir bakın düzelir. 2 güne 3 güne düzelmezsse desteğe yazın ama düzelmeyeceğini sanmıyorum Instagram banı çok uzun olmuyor suç veya kötü bir şey işlemediğiniz sürece. Bu arada beğeni banımdan dolayı hesap değiştirme nedenim çok fazla Reels yorumu beğeniyorum bağımlılık olmuş bırakamıyordum o zamanlar😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı