Akit Gazetesi, Beşiktaş taraftarını hedef aldı

Türkiye cumhuriyetinde bir maçta neden hazreti kutsal süper kahraman yüce başbuğ başkumandan imam mareşal halife bin süvari ninja komando samuray kung fu üstadı kral imparator bordo bereli gazi Recep tayyip Erdoğan hazretlerinin adı anılmıyor? Söyleyin solcular sizi ya! (!)

Bunlara kalsa her ürünün üstünde "Recep tayyip Erdoğan yüzünden yapıldı" yazılacak. Akİt aktrollüğü çok güzel beceriyor.

Hiç şaşırmadım. Akit ne kadar berbat bir zihniyete sahip olduğunu kanıtlamış oldu.

Son düzenleme:
Stadyumu kimin yaptırdığını bilmiyorum, CB Erdoğan yaptırmışsa da kendi parasıyla mı yaptırdı? Bizim vergilerimizle yaptı. Bu durum markette para üstü veren kasiyere teşekkür etmekle eş değerdir. Siyasi fark etmiyor, hangi siyasiyi başa geçiriyorsak ondan hizmet beklememiz oldukça doğal bir durum ve Mustafa Kemal Atatürk olmasaydı T.C. diye bir devlet olmazdı. Her şeyi ona borçluyuz. Bu iktidar da illaki değişecek, o zaman da Akit'in değişen iktidarın yerine gelen iktidar hakkında olumlu yazılar yazdığını görebilirsiniz. Bunu buraya not ediyorum, internette hiçbir şey kaybolmaz. İnternetin bu özelliğini çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…