AKK bitmemesine rağmen internet yavaş

MTU ayarı yapmak için porta girmem gerekiyor fakat oraya girerken admin-admin kabul etmediğinden reset atmam gerekiyor.

TCP Optimizer adlı programı kullanabilirsin. Programı aç zaten kurulum gerektirmiyor, optimal seçeneği seç, apply tuşuna tıkla, biraz bekle ayarlar uygulansın restart istiyecektir evet de yeniden başlat sonucu buraya yaz.

Dediğinizi yaptım bilgisayarı yeniden başlattı. Sonuç değişmedi.

İnterneti alırken sana 8 Mbps hız vermez. 8 Mbps'ye varan hız der. İnternet hattında sıkıntı olabilir.

Şahsen ben Superonline kullanıyorum, 25 mbps'ye varan hızım var. 20-25 mbps arası bir değer alıyorum.

Birinin internetinize girip girmediğini Wireless Network Watcher ile öğrenebilirsiniz. Ben kullanıyorum gayet kullanışlı bir program.

Eskidende tam 8Mbps vermiyordu ama hızım yüksekti şuan kaplumbağa kadar yavaş internetim var. Süperonline a geçebilmem için 1 senenin dolması gerekiyor malesef sözleşme var

TTneti aradım. 2 TL farkla sözleşme olsa bile yükseltme yapıyorlarmış. Modem ADSL2 ye uyumlu olması gerekiyormuş. Modem değiştirmeye karar verdim. Çekim alanı iyi bir modemle daha rahat edeceğimi düşünüyorum herkese teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…