AKK Gerçekten de Kalkmalı mıdır?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, şimdi bir soru sorucam,
AKK yani Adil Kullanım Kotası gerçekten de kalkmalı mıdır?
Benim cevabım kesinlikle Evet çünkü 3 Mbps İnternet hızı nedir ya...
Peki sizin cevablarınız nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
AKK para tuzağıdır. Bilerek az kotalı interneti ucuza veriyorlar. Çabuk bittiği için paket değiştireceğinizi biliyorlar. Böylece daha pahalı pakete geçirip sizi soyup soğana çeviriyorlar. Planları mükemmel ve kusursuz.

TTNET Sitesinden baktım bazı İnternet Paketleri AKK ve Kotası olmayan Paketler vardı,gerçektende Kotası veya AKK'siz olmayan Paketler'mi bunlar?

Evet. Tam da dediğim gibi. AKK'siz internetlerin fiyatı çok pahalı. Dediğim gibi AKK'siz internet isteyeceğinizi biliyorlar ama çok pahalı.

Süperonline internet nedir? Ne diye alıyorum, sadece Facebook için mi? Hızlı indirmek için ama 3 günde kota bitiyor ve Face'ye bile giremiyorsunuz.

Altyapı yetmdiği için oluyor bu. Sadece bizim ülkemizde kulkanılan bir şey değil. Ama ülkemizdeki sistemi kötü. İngiltere'de mi ne, oranın bu konuda en kötüsü bil bizim sistemden iyi. Sallıyorum haftasınunun saat 12.30 ile 2.00'a kadar internet çok fazla kullanılıyorsa o saatler arasında herkesin internet hızını düşürüyor. Yapacak bir şey yok. En azından ucuz olsa biraz daha iyi olur. 4.5G'de ne yapacağız Allah bilir. İnterneti olanın cepleri pantolonundan sarkarken İnternetsizler zenginleşecek galiba.

Altyapı desteklemediği için nasıl laf ya.
O zaman ay başında ne oluyor? Altyapının çökmesi lazımdı o zaman. Bildiğin milleti sömürmek için var.

AKK bizim açımızdan kalkması yararlı fakat arkadaşın dediğine katılıyorum altyapı AKK olmazsa dayanamaz. Ben sürekli torrentden indirme yapıyorum. Steam hep açık. Belli bi yerden sonra AKK geliyor. Biraz daha indirmeyi azaltmaya çalışıyorum. AKK olmasa sömürürüm. Herkes böyle yaparsa altyapımızın yetersizliğide işe girince bi düşünmek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…