AKK Hızı

KomFlag

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar şu yeni aya girdik 7 gün içinde 55 gb downloadım olmuş ama hala son hız indirmeye devam ediyor. İçimizdede var mı aynı şekil olan ? Keşke hep böyle devam etse

Bende de olmuştu bir ara çaktırma et. Keyfini sür.

Var kardeşim, senin dışında AKK'si dolmuş ama hala son hızda download yapabilir yüzlerce, belki de binlerce kişi var. Sanırım Ttnet "zenginden alıp fakir verme" taktiği uyguluyor.

İşin şakası bir yana, Ttnet çok dengesiz bir dağılım yapıyor. Kimisinde de kotası dolmadığı halde düşük hızda download yapabiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
@er36po dediğin gibi olabiliyor. Benim de iki ay boyunca, kotam yenilenmesine rağmen hızımı yükseltmediler. Dayanamayıp aradım, yanlışlık olduğunu söyleyip hızımı öyle yükselttiler. Yükseltmeniz için illaki aramamız mı gerekiyor? Bazen insanın sinirini test ediyorlar.

Şimdi, aşağıdaki fotoğrafta "şebeke üzerindeki yoğunluğun dengelenmesi vs." deniliyor.

Bu fotoğrafa baktığımız zaman 7 lira fazladan veren kullanıcı fazladan 40 GB AKK kazanıyor. Yani biraz fazla para veren kişi, diğer kullanıcıların hakkına mı tecavüz ediyor?

AKK hayatımda gördüğüm en saçma uygulama!

24 mbps internet kullanıyorum, ama akk dolmasın diye videoları otomatikten alıp kendim 480p yapıyorum. Sorsalar 24 mps ama.

An itibari ile bitti 3 mbps e tekrar indirildi. Kısa bir sevinçti ama bazı oyunların güncellemesini yapmış oldum.

Bende de ilk ay böyle bir şey olmuştu 250 GB 'a kadar hız düşmedi. Ama artık öyle bir durum söz konusu değil. Geçtiği anda düşüyor

Aynen. Mesale benim kota dolmadan max 450 ile indiriyorum. Doluncada 350-330 arasına düşüyor.

Vallaha ben o konuda sanki çok şanslıyım .Benim normalde AKK sınırım 75 gb olmasına rağmen aylık 160-170 gb arası kullanıldı diyor ay sonlarında bakınca (win8.1) .Bu arada superonline kullanıyorum 50 mbps .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…