Player55 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2015 Mesajlar 49 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2015 #1 Arkadaşlar AKK kalkabilir mi ? Ayın on altısında doldu kota ve hızım düştü. İnterneti kullanamıyorum diyebilirim. AKK kaldırarak eski hızına kavuşturabilir miyim ? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2015
Arkadaşlar AKK kalkabilir mi ? Ayın on altısında doldu kota ve hızım düştü. İnterneti kullanamıyorum diyebilirim. AKK kaldırarak eski hızına kavuşturabilir miyim ?
2 25930 Megapat Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 384 Makaleler 3 23 Mayıs 2015 #2 Hayır. Bir üst pakete geçmeyi deneyebilirsiniz. Torrent indirmelerde MTU değeri iş görebilir.
Player55 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2015 Mesajlar 49 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2015 #3 25930 dedi: Hayır. Bir üst pakete geçmeyi deneyebilirsiniz. Torrent indirmelerde MTU değeri iş görebilir. Genişletmek için tıkla... MTU nasıl değiştireceğim ? Benim modemim zyxel. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2015
25930 dedi: Hayır. Bir üst pakete geçmeyi deneyebilirsiniz. Torrent indirmelerde MTU değeri iş görebilir. Genişletmek için tıkla... MTU nasıl değiştireceğim ? Benim modemim zyxel.
O omeryldz Hectopat Katılım 2 Eylül 2013 Mesajlar 269 23 Mayıs 2015 #4 25930 dedi: Hayır. Bir üst pakete geçmeyi deneyebilirsiniz. Torrent indirmelerde MTU değeri iş görebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu biraz açarsanız sevinirim. Zira bende çok sıkıntı çekiyorum torrent indirmeler de 3 mb ile. Arttırma şansımız var mı?
25930 dedi: Hayır. Bir üst pakete geçmeyi deneyebilirsiniz. Torrent indirmelerde MTU değeri iş görebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu biraz açarsanız sevinirim. Zira bende çok sıkıntı çekiyorum torrent indirmeler de 3 mb ile. Arttırma şansımız var mı?
Ö ÖmerT. Hectopat Katılım 11 Temmuz 2014 Mesajlar 279 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Mayıs 2015 #5 AKK kaldırılabiliyor diye okudum burada. @Recep Baltaş 'ın bir konusu var onu okuyun.Linki:Dilekçe ile Adım Adım Adil Kullanım Kotasından Kurtulma | Technopat Sosyal
AKK kaldırılabiliyor diye okudum burada. @Recep Baltaş 'ın bir konusu var onu okuyun.Linki:Dilekçe ile Adım Adım Adil Kullanım Kotasından Kurtulma | Technopat Sosyal
Player55 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2015 Mesajlar 49 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2015 #6 ÖmerT. dedi: AKK kaldırılabiliyor diye okudum burada. @Recep Baltaş 'ın bir konusu var onu okuyun.Linki:Dilekçe ile Adım Adım Adil Kullanım Kotasından Kurtulma | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Hocam o işlere hiç bulaştırmayın. MTU diye bir şeyi değiştirince torrent hızı eski haline geliyormuş.
ÖmerT. dedi: AKK kaldırılabiliyor diye okudum burada. @Recep Baltaş 'ın bir konusu var onu okuyun.Linki:Dilekçe ile Adım Adım Adil Kullanım Kotasından Kurtulma | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Hocam o işlere hiç bulaştırmayın. MTU diye bir şeyi değiştirince torrent hızı eski haline geliyormuş.
2 25930 Megapat Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 384 Makaleler 3 23 Mayıs 2015 #7 Burda MTU hakkında bilgi veriyor. Bu işlem %100 olumlu sonuç veremiyebilir. MTU Ayarı | Technopat Sosyal Burda ise MTU değerini değiştirmeyi gösteriyor. ZYXEL MTU Değiştirmeyi Anlatıyorum (Capsli)
Burda MTU hakkında bilgi veriyor. Bu işlem %100 olumlu sonuç veremiyebilir. MTU Ayarı | Technopat Sosyal Burda ise MTU değerini değiştirmeyi gösteriyor. ZYXEL MTU Değiştirmeyi Anlatıyorum (Capsli)
Player55 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2015 Mesajlar 49 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2015 #8 25930 dedi: Burda MTU hakkında bilgi veriyor. Bu işlem %100 olumlu sonuç veremiyebilir. MTU Ayarı | Technopat Sosyal Burda ise MTU değerini değiştirmeyi gösteriyor. ZYXEL MTU Değiştirmeyi Anlatıyorum (Capsli) Genişletmek için tıkla... Hocam MTU 2048 yaptım ama 350 KB ile indiriyor torrent.
25930 dedi: Burda MTU hakkında bilgi veriyor. Bu işlem %100 olumlu sonuç veremiyebilir. MTU Ayarı | Technopat Sosyal Burda ise MTU değerini değiştirmeyi gösteriyor. ZYXEL MTU Değiştirmeyi Anlatıyorum (Capsli) Genişletmek için tıkla... Hocam MTU 2048 yaptım ama 350 KB ile indiriyor torrent.
Eyüphan Kundakcı Hectopat Katılım 19 Mayıs 2015 Mesajlar 95 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2015 #9 Hayır yok. Eskiden MTU ile oluyordu ancak o açıkta kapatıldı.