Game Master Hectopat Katılım 18 Mayıs 2014 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2014 #21 Dostlar hevesinizi kırmak istemem ama bu tür şeyleri dikkate almıyor firmalar. Yine de imza verdim. İnşallah ters köşe olurum da imza dikkate alınır.
Dostlar hevesinizi kırmak istemem ama bu tür şeyleri dikkate almıyor firmalar. Yine de imza verdim. İnşallah ters köşe olurum da imza dikkate alınır.
T trakia Hectopat Katılım 3 Ocak 2015 Mesajlar 2 3 Ocak 2015 #22 Fixnet 'te adil kullanım kotasız paketler de var. Ben yıllardır kullanıyorum herkese tavsiye ederim. FixNet Telekomünikasyon - Limitsiz Kotasız internet - Fiber - VDSL2 - ADSL İnternet
Fixnet 'te adil kullanım kotasız paketler de var. Ben yıllardır kullanıyorum herkese tavsiye ederim. FixNet Telekomünikasyon - Limitsiz Kotasız internet - Fiber - VDSL2 - ADSL İnternet
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 3 Ocak 2015 #23 Benim imzam olmadan neyi kaldırıyorsunuz? Neyse kızmayın, imzamı AKK'yi tarihe gömek için feda ediyorum.
Benim imzam olmadan neyi kaldırıyorsunuz? Neyse kızmayın, imzamı AKK'yi tarihe gömek için feda ediyorum.
Kubilay22 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 1.318 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2015 #24 AKK'nin kalkacağı yok ama insan bekliyor işte.