İnceleme Akko 3068B Plus RGB %65 Mekanik Klavye

Yani almışken imkanınız dahilinde en iyisini alın tabi. Benim ilk dikkatimi çeken dediğiniz oldu. Klavye tutunca çok sağlam hissettiriyor. Ayrıca ağırlık olarakta gerçek anlamda tok hissettiriyor. Ama plastik evet. Sert plastik diye tahmin ediyorum.

Merhabalar hocam klavyeye Türkçe keycap takıp windowsta klavye dilini Türkçe yapsam sıkıntı çıkarır mı acaba ?

Şu an klavyede "y" harfi zor basmaya başladı bazen hiç basmıyor bu neden olabilir? Tuşu söktüm Switch'i söktüm herhangi bir cisim de kaçmamış araya. İade mi etmeliyim?

Peki siz değiştirdiniz mi yoksa öyle mi kullanıyorsunuz
Ben böyle kullanıyorum.
Şu an klavyede "y" harfi zor basmaya başladı bazen hiç basmıyor bu neden olabilir? Tuşu söktüm Switch'i söktüm herhangi bir cisim de kaçmamış araya. İade mi etmeliyim?
Hiçbir tuşta böyle bir sorun yaşamadım hocam. Ne kadar oldu kullanmaya başlayalı?

Ben böyle kullanıyorum.

Hiçbir tuşta böyle bir sorun yaşamadım hocam. Ne kadar oldu kullanmaya başlayalı?

Klavyeyi kullanalı 3 gün oldu. Bunu bugün fark ettim de biraz önce bayağı test yaptım tuşa sert basarsam sorunsuz çalışıyor, çok yumuşak basarsam çoğunlukla çalışmıyor ama eğer 1 kere bayağı sert basarsam bir süre yumuşak bassam dahi çalışıyor. Eğer hep böyle kalacaksa benim için sorun olmaz da "y" tuşu hiç çalışmamaya başlarsa sıkıntı.

Yani bir garanti veremem hocam. Ben de hiçbir sıkıntı yok şu an yazıyorum. Şu an depozito ile yine 1400'e geliyor. Eğer çok önemli değilse iade açmanızı öneririm sanırım. Böyle bir sorun yaşayıp devamını bilmediğim için yorum yapamıyorum. Pişman etmek istemem sizi.

30 gün iade hakkı varmış bir süre daha kullanayım bakalım belki çözüm bulurum veya kendiliğinden çözülür. Teşekkür ederim.

Merhaba aklımda iki klavye var dı bir bu bir de XPG Summoner RGB XPG'yi sipariş ettim ama iptal edebiliyorum sizce iptal edip bunu mu almalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…