Elektronik Akko 3108 Full Size Cream Yellow Switch Klavye 1972 TL!

Makaleler
13
Yer
Edirne
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Anakart-
ASUS Prime B650M-R

-CPU-
AMD Ryzen 5 7500F

-Soğutma-
Thermalright Phantom Spirit 120 SE

-GPU-
Zotac RTX 4070 Super

-RAM-
Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30

-SSD-
Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD
Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD

-Kasa-
Corsair 3000D 650W

-Monitör-
Lenovo Legion Y27-30
Viewsonic VX2780J-2K 27”
Meslek
Öğretmen
Ürün ödeme aşamasında toplamda 1972 TL'ye denk geliyor, bunun haricinde başka vergi vs. hiçbir şey ödemiyorsunuz. Bu fiyata kesinlikle alınabilecek bir klavye, Akko ürünlerini ve klavyede bulunan switchleri kullanmış birisi olarak öneriyorum. Özellikle tok ve basma hissiyatı güzel klavye arayışındaysanız kesinlikle kaçırmamalısınız, bu fiyata alacağınız herhangi bir marka klavyeden hissiyat olarak çok daha iyi olacaktır. Klavyenin İngilizce olmasına da takılmayın, sadece tuşlar öyle gözüküyor yani Ğ, Ü gibi tuşlara bastığınızda yine yazabileceksiniz, sadece klavyede gözükmüyor. Başka sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Akko 3108 Full Size Cream Yellow Switch Klavye

Bu klavyeye Rampage Titan modeli daha iyi. (!)

Creamy yellow switch çıt çıt çok iyi doygunluğa ve tok bir sese sahip, şüphe etmeden alabilirsiniz.
Hocam ben Gamepower Ogre tercih edeceğim. (!)

Şaka bir yana %100 boyutlu bir klavyeye ihtiyacım olsa çok büyük ihtimalle satın alırdım. Pişman etmez gibi duruyor.

Aşk klavyem ya. Kimi dedemden sonraki en çok sevdiğim şeyler.

Tam da param olmadığı döneme denk gel. Süper klavye ya.

Keşke Ajazz AK992 almış olmasaydım ya. Acaba alıp satsam mı bunu Aşırı güzel switch sesi.

Bu arada klavyede ışıklandırma yokmuş.
Bu tarz klavyelerdeki ışıklandırma çok dandik oluyor zaten, custom hiç bir klavyede kullanamadım. Işık geçiren keycapslerle nasıl olur bilemiyorum tabii.

Klavye arıyordum bu konu çıktı karşıma fakat bu iki klavyeden iyi midir?
1.ASUS ROG STRIX Scope RX.
2.Corsair K60 Pro TKL.

Klavye arıyordum bu konu çıktı karşıma fakat bu iki klavyeden iyi midir?
1.ASUS ROG STRIX Scope RX.
2.Corsair K60 Pro TKL.
Nasıl bir şey aradığınıza bağlı. Daha çok sese ve yazı yazarken sizi tatmin etmesine önem veriyorsanız bu klavye söylediğiniz iki klavyeden de öndedir fakat oyun deneyimi gibi konular daha önemliyse ben olsam Asus ve Corsair'dan birini tercih ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…