Elektronik Akko 3108 Full Size Cream Yellow Switch Klavye 1972 TL!

Bu tarz klavyelerdeki ışıklandırma çok dandik oluyor zaten, custom hiç bir klavyede kullanamadım. Işık geçiren keycapslerle nasıl olur bilemiyorum tabii.
Genelde ışık geçirmez 2 tonlu pbt tuşlarla geliyorlar. Ben açık renk ton hangisi ise o renkte, ikinci ton yoksa da masa padininin renginde ışık verip kullanıyorum. Çok güzel oluyor.

Klavye tuşlarını biraz sert kullanan biriyim. Bu klavye işimi görür mü? Ya da bu bütçeye daha sağlam bir klavye mi önerirsiniz?

Klavye tuşlarını biraz sert kullanan biriyim. Bu klavye işimi görür mü? Ya da bu bütçeye daha sağlam bir klavye mi önerirsiniz?
Sertlikten kastınız ne kadar sert emin olamıyorum fakat her klavye kadar bu da dayanıklıdır, çıt kırıldım bir klavye değil yani.

Sertlikten kastınız ne kadar sert emin olamıyorum fakat her klavye kadar bu da dayanıklıdır, çıt kırıldım bir klavye değil yani.
Ya bazen oyuna kaptırıp çat çat vurabiliyorum ama bu sinirlenince vurma kadar sert değil. Böyle parmağını belli mesafaden bırakırsında tak diye ses çıkar o tarz sertlik.

Ya bazen oyuna kaptırıp çat çat vurabiliyorum ama bu sinirlenince vurma kadar sert değil. Böyle parmağını belli mesafaden bırakırsında tak diye ses çıkar o tarz sertlik.
Sınırları zorlamadığınız sürece bir şey olmaz hocam. Bu yüzden bir endişeniz olmasın.

Bu klavyeye Rampage Titan modeli daha iyi. (!)

Creamy yellow Switch çıt çıt çok iyi doygunluğa ve tok bir sese sahip, şüphe etmeden alabilirsiniz.

Üstünede Gamepower mouse falanda alınsa iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…