Akko 5075B Plus 2400 TL'ye alınır mı?

Destekle iletişime geçtim. 2 hafta sonra temin edilebileceğini söylediler. 2 haftada kargosu desen 1 ay sonra gelecek klavye alacak olanların haberi olsun.
Keşke yılbaşına yetişseydi ne yapalım mecbur bekleyeceğiz.

Hocam vergisi ne kadar peki?

Vergi yok daha önce alan arkadaşlar sitede yazan son fiyattan başka bir şey ödememişler.

Vergi yok daha önce alan arkadaşlar sitede yazan son fiyattan başka bir şey ödememişler.

Ben de epomaker alacağım ama vergi hakkında bir bilgi yok klavye fiyatı kadar vergi çıkarmalarından korkuyorum. İyi bir model bulursam Akko alacağım sanırım.

Ben de epomaker alacağım ama vergi hakkında bir bilgi yok klavye fiyatı kadar vergi çıkarmalarından korkuyorum. İyi bir model bulursam Akko alacağım sanırım.
55€ olan klavyeye 20€ çıkmış diye duydum.

Hocam kendisini 4 haftadır kullanıyorum gayet memnunum hiçbir sıkıntısını görmedim. Alan herkesin gayet memnun kalacağını düşünüyorum.

Bende yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Bir eksiğini görmedim güzel klavyedir.

Bende eve bugün gelebildim kutusundan yeni çıkardım şimdilik gayet keyifli klavye. Sesi çok hoş.

Bende eve bugün gelebildim kutusundan yeni çıkardım şimdilik gayet keyifli klavye. Sesi çok hoş.
hocam hangi switchleri aldınız ve genel olarak beğendiniz mi memnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…