Akko 5075B Plus Air alınır mı?

juhizm1

Centipat
Katılım
27 Nisan 2024
Mesajlar
29
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba laptop klavyemin bazı tuşları çalışmamaya başladı uzun zamandır da klavyeye geçmeyi planlıyordum.
Akko 5075B Plus Air'i aşırı beğendim fakat tuşların sembolleri biraz farklı ve CTRL FN Windows alt tuşlarının olduğu yerde CTRL OPT? CMD? Var bunlar neye yarıyor? Yazarsanız çok sevinirim bir de eğer tuşlar çok sıkıntı çıkarmazsa bu modeli almak istiyorum ve bu modele benzer başka modeller de bulamadım. Bulduklarım da bu kadar hoşuma gitmedi. Model önerirseniz ve OPT CMD tuşları neye yarıyor? Anlatırsanız çok sevinirim.
 
Şarj performansı memnun etmeyebilir. Ayrıca bilgisayarınızı dışarda da kullanıyorsanız bu ürün pek kompakt değil. En basitinden taşımak için çok ağır diyebilirim. Öncelik kablosuz kullanım ve yanınızda gezdirmekse başka marka/modele yönetebilirsiniz.
 
Hocam cok guzel bir klavye. Bahsettiginiz tuslar Mac sistemlerde de kullanirken rahat etmek amaciyla. Mac sembol ve fonsiyon tusu yerleri PC'den biraz farkli. Siz yinePC de daha o ceki klavyeler gibi kullanabilirsiniz. Mac'e baglaynlari ilgilendiriyor yani o tuslardaki yazilar.
 

Dışarıda kullanmıyorum şarjı kısa sürüyorsa mecburen başka modele yöneleyim o zaman ama bu modelinde tasarımını çok beğendim aynı markanın başka modellerini beğenemedim.


Teşekkürler hocam tuşları açıkladığınız için vallahi hiçbir şey anlamamıştım ilk gördüğümde ama Windows FN ve alt tuşlarının olmaması sıkıntı rahatmazmı ya da ayarlanabiliyor mu o tuşlar. Ya da bu modelin Mac degilde Windows tuşlu versiyonu var mı ben baktığım kadarıyla olanların stoğu yoktu olanlarında bazı tuşlarının renkleri farklıydı ya da bu klavyeye benzeyen model biliyorsanız yazarsanız çok sevinirim.
 
Son düzenleme:
Hocam genelde bu klavyelerde Windows için de tuşlar çıkıyor içinden. Ama zaten PC'ye taktığınızda o tuşlar normal klavyelerde nasılsa öyle çalışırlar. Yani yerleri değişmez.



Hocam içerisinden Windows tuşu çıkıyormuş zaten pardon benim hatam bu modeli almayı düşünüyorum fakat buna benzer öneri yaparsanız çok sevinirim.
 
HOcam klavyeyi beğendiyseniz alın gitsin. O kadar çok klavye var ki piyasada, çok fazla seöenek ve kafa karışıklığı. Hemen hemen hepsi de aynı şeyi vaadediyor. Bildiğim kadarıyla Akko yazılımları fena değil. Kutu içeriği de tatmin edici. Ben pişman olacağınızı sanmıyorum.
 

Tamamdır hocam teşekkürler.
 
Dışarıda kullanmıyorum şarjı kısa sürüyorsa mecburen başka modele yöneleyim o zaman ama bu modelinde tasarımını çok beğendim aynı markanın başka modellerini beğenemedim.


Malzeme kalitesi çok iyi, uygulaması vasat üstü, kutu içeriği iyi, kablosuz kullanım süresi kullanıma bağlı değişir ama kısmen kısa, şarj dolum süresi çok uzun. Eksiyi burdan veriyorum zaten. Daha hızlı şarj olmalı bu cihaz.
 

Hocam şarjın çok sorun olacağını sanmıyorum masa başında kullanıyorum şarjı ne kadar süre dayanıyor?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…