Akko 5075B Plus Dracula Castle alınır mı?

Mert Göktuğ

Hectopat
Akko klavyelerin genel olarak önerildiğini gördüm fakat çok bir bilgim yok. Bu klavye alınır mı? Ya da Akko'nun önereceğiniz başka klavyesi var mı?

Alınır, bütçeniz biraz daha çıkarsa bu daha iyi.

Bütçeniz çıkmazsa 5075 olanlarda gayet iyidir. İyzico ile %15 geri ödeme veriyor hocam. Kullanmayı unutmayın.

Hocam aradaki farkı ödemeye değer mi bir de attığınızla farkları nedir aydınlatabilirseniz sevinirim.

Hocam benim attığım full aluminyum kasa daha kaliteli kısaca kasası. 5075 lerin bataryası 3000 mah bunun bataryası 8000 mah. Ayrıca bunda QMK/VIA desteği var. Tam nasıl açıklarım bilmiyorum ama yazılım için uygulama indirmenize gerek yok. İnternette yazılımları var bir sürü. Ayrıca mesela ses tekerleğine falan istediğiniz gibi atama yapabiliyorsunuz. Daha birkaç özelliği de vardı ama dediğim gibi detaylı bilmiyorum. İnternette klavyelerdeki qmk/via desteği ne işe yarar tarzı bir şey aratırsanız daha detaylı öğrenebilirsiniz. Bana kalırsa 5075 den güzel olan tarafları bataryası ve bu özelliği. Kasası full aluminyum olması ayrı bir güzel ama bana kalırsa sadece o özellik için fazla para verilmez. Yazılım ve batarya sizin için önemliyse alın onun dışında ses ve hissiyat olarak çok bir fark beklemeyin.

Hocam benim attığım full aluminyum kasa daha kaliteli kısaca kasası. 5075'lerin bataryası 3000 mAh bunun bataryası 8000 mAh. Ayrıca bunda QMK/VIA desteği var. Tam nasıl açıklarım bilmiyorum ama yazılım için uygulama indirmenize gerek yok. İnternette yazılımları var bir sürü. Ayrıca mesela ses tekerleğine falan istediğiniz gibi atama yapabiliyorsunuz. Daha birkaç özelliği de vardı ama dediğim gibi detaylı bilmiyorum. İnternette klavyelerdeki qmk/via desteği ne işe yarar tarzı bir şey aratırsanız daha detaylı öğrenebilirsiniz. Bana kalırsa 5075'ten güzel olan tarafları bataryası ve bu özelliği. Kasası full aluminyum olması ayrı bir güzel ama bana kalırsa sadece o özellik için fazla para verilmez. Yazılım ve batarya sizin için önemliyse alın onun dışında ses ve hissiyat olarak çok bir fark beklemeyin.

Bütçeyi yükseltmek sıkıntı değil dediğiniz gibi bu özellikler için bu farkı ödemek mantıklı geliyor.

Hocam bence manyeetik switch istiyorsanız %60 lık tmr olan modelleri alın.

Hocam tmr olan modeller hem manyetik switch hem de mekanik switch destekliyor. Bence manyetik switchlerin sesi ve hissiyatı çok kötü. Zaten manyetik switch alanlar rappid triggerı fln w a s d de fln kullanır genelde. Bu klavyede w a s d tuşlarını manyetik bırakıp kalanlara mekanik switch takarsanız hem hissiyat ve ses bakımından kötü olmaz hem de rappid trigger kullanabilirsiniz. Tabi tercih sizin. tmr gerek yok sadece manyetik switch olsun derseniz de aynı paraya daha iyi ürünler var bence.

Hocam bence manyeetik switch istiyorsanız %60'lık tmr olan modelleri alın.

Hocam tmr olan modeller hem manyetik switch hem de mekanik switch destekliyor. Bence manyetik switchlerin sesi ve hissiyatı çok kötü. Zaten manyetik switch alanlar rappid triggerı falan W a s D de falan kullanır genelde. Bu klavyede W a s D tuşlarını manyetik bırakıp kalanlara mekanik switch takarsanız hem hissiyat ve ses bakımından kötü olmaz hem de rappid trigger kullanabilirsiniz. Tabii tercih sizin. Tmr gerek yok sadece manyetik switch olsun derseniz de aynı paraya daha iyi ürünler var bence.

Manyetik switch ve hall effectli klavyeler konusunda çok bir bilgim yok o kadar rekabetçi biri değilim eğer bu tarz klavyeler daha rekabetçi kişilere hitap ediyorsa almama gerek yok sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı