Akko 5075B Plus Dracula Castle alınır mı?

Yok hocam. Sürekli rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız gerek yok. Ses ve hissiyat olarak iyi değiller genel olarak.

O zaman fazla para vermeye gerek yok anladığım kadarıyla rengini ne kadar beğensemde sanırım en mantıklı olan sizin ilk attığınız klavye.

O zaman fazla para vermeye gerek yok anladığım kadarıyla rengini ne kadar beğensemde sanırım en mantıklı olan sizin ilk attığınız klavye.
Aynen hocam renk olarak bende beğendim, keşke attığım klavyenin de o rengi olsaydı. En kötü ilerde keycaplerini değiştirirsiniz, kasa siyah kalır ama yapacak bir şey yok. Hayırlı olsun şimdiden. Merak ettiğiniz bir şey olursa sorun yine siz. Elimden geldiği kadar yardımcı olurum.

Teşekkür ederim sağ olun.

Hocam merhaba aldınız mı acaba klavyeyi memnun musunuz bende top 75, Akko 5075B Plus dracula arasında kalmıstım fakat Akko 3000MAH batarya olduğunu görünce soğudum biraz.

M1 V5 olanını aldım çok memnunum ses ve hissiyatı çok güzel ama RGB'si gerçekten onun haricinde memnunum batarya ömrü de bayağı iyi.

Hocam bataryası ne kadar gidiyor ortalama günde kaç saat oyun oynuyorsunuz.

Çok aktif oyun için kullanmıyorum fakat tüm gün kullanıyorum 1 haftaya yakın gidiyor şarjı ama BT ile bağladığım zaman şarjı hızlı tükendi kendi USB adaptörüyle uzun gidiyor.

M1 V5 olanını aldım çok memnunum ses ve hissiyatı çok güzel ama RGB'si gerçekten onun haricinde memnunum batarya ömrü de bayağı iyi.

Hocam klavyeyi kullanmadığınızda kapatmak için her seferinde tuşu sök çıkar mı yapıyorsunuz kendi kendine mi kapanıyor?

Hocam klavyeyi kullanmadığınızda kapatmak için her seferinde tuşu sök çıkar mı yapıyorsunuz kendi kendine mi kapanıyor?

Kendi kedine kapanıyor zaten 30 saniyelik bir uyku süresi ayarladım öyle bırakıyorum klavyeyi ayrıca tuşu söküp oradan butonu değiştirseniz bile 3 ayar var Mac-Win sadece kablo-Win batarya aktif olarak 3 seçenek var bana ilk geldiğinde batarya kapalı kablo modunda geldi batarya açık modunda kullanıyorum o modda kabloluya geçiş yapabiliyorum zaten CTRL-u yaparak.

teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…