Akko 5075B Plus için hangi switch alınmalı?

Bütçe
3000-4000

Justhax

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,

3000-4000 TL aralığında klavye almak istiyorum. Akko 5075B Plus modelini inceledim fakat hangi switch olacağına karar veremedim. Kullanan varsa yönlendirme yapabilirse çok sevinirim.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

3000-4000 TL aralığında klavye almak istiyorum. Akko 5075B Plus modelini inceledim fakat hangi switch olacağına karar veremedim. Kullanan varsa yönlendirme yapabilirse çok sevinirim.

Teşekkürler.

Bu ikisinden bahsediyorsanız cream blue olan tactile dracula olan linear. En önemli fark bu. Tactile linear olana göre biraz daha serttir ve basma hissiyatı verir. Onun dışında sesleri biraz farklıdır. Videolardan bakıp farkı görebilirsiniz.

Merhaba,

Teşekkürler.

Cream blue Pro kullanıyorum eğer basma hissiyatı sert ve Click'li bir ses istiyorsan blue yoksa daha tok yumuşak basım istiyorsan yellow.

Bu ikisinden bahsediyorsanız cream blue olan tactile dracula olan linear. En önemli fark bu. Tactile linear olana göre biraz daha serttir ve basma hissiyatı verir. Onun dışında sesleri biraz farklıdır. Videolardan bakıp farkı görebilirsiniz.

Ben dracula Castle almıştım bunlara nazaran daha pahalı neden acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı