İnceleme Akko 5075B Plus shine-through

1771679010164.png

Bu incelemeyi Akko 5075B Plus shine-through RGB modeli ile yazmaktayım.

Öncelikle şunu söylemeliyim, hayatımda kullandığım en kaliteli ve en başarılı klavye açık ara.
Gelin beraber nedenlerine bakalım.

Not: Telefon kamerasından dolayı kalite düşmüş.

ÖZELLİKLER
  • Tür: Mekanik.
  • Switch: Akko piano V3 Pro (Special Edition)
  • Bağlantı seçenekleri: USB - kablolu, kablosuz 2.4 GHz.
  • Batarya: 3000 mAh.
  • Hot swap desteği bulunuyor.
kutunun içinden USB giriş kablosu, birkaç adet yedek switch, keycaps ve switch sökme aparatları çıkıyor.

1771678991139.png

TASARIM 10/10

Açıkçası bu klavyeyi başlıca alma sebebim harika bir tasarıma sahip olmasıydı. Özellikle shine modeli tercih ettim ve açıkça söylüyorum görünüşü benzersiz güzellikte.
Işıkları o kadar güzel ki tuşların içinde çok hafif ve tatlı bir şekilde geçiyorlar, sayısız renk seçeneği ile gerçekten de büyülü bir deneyim ve atmosfer sunuyor.

SES 10/10

Açık ara mükemmel bir sese sahip. Akko'nun üst kalite switchlerini kullandığınızı rahatlıkta hissedebiliyorsunuz.
Klavyeyi kullanırken yazma isteğim geliyor.
Bu yazıyı dahi kulaklıksız yazmaktayım sesini dinlemek çok hoş.
Oldukça tok, hafif ve tatlı bir sese sahip.

DÜZEN 10/10

1771679033505.png

Klavye İngilizce düzenle geliyor bana pek problem etmedi size de etmeyecektir muhtemelen.

YAZILIM 10/9

Akko Cloud driver sayesinde klavyede dilediğinizce bir renk modu yapabiliriz. Tasarımı sebebiyle özellikle açık pastel tonlar çok yakışmakta. Driver kullanımı anlaşılır ve basit tek problemi Türkçe çevirisi tam olmamış, dilde problem var ama rahatsızlık verecek bir hata değil. Kullanıma hiçbir etkisi yok.

GENEL YORUM

Klavye her anlamda hayatımda kullandığım en iyi klavye tasarımıyla, sesiyle, yazım hissiyatıyla, pürüzsüzlüğüyle mükemmel bir klavye alacak herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Kesinlikle alınır, bütçe çıkılır bu klavye için.

Not: Klavyenin ses testine bu videonun son kısımlarından ulaşabilirsiniz, şunu bilmelisiniz ki videodakinden çok daha hoş ve tatlı bir sesi var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı