Akko 5075B Plus vs MCHOSE X75

Bütçe
2000

K3R1M

Hectopat
Daha fazla  
İyzico kampanyası ile Gaming Gen TR'den klavye almak istiyorum. Kimlik doğrulama yapamadığım için Parolapara hariç sadece İyzico'yu kullanacağım, bu şekilde bile 3 bin TL'lik üründe 1300TL indirim oluyor. %75'lik klavye istiyorum, F tuşları önemli. Valorant, CS gibi oyunlar oynamam, sessiz ve nispeten tok basımlı olursa iyi olur. Şu an Ajazz AK680 kullanıyorum, yazı yazarken bazen diğer tuşlara da elim değer gibi olsa bile direkt basıyor sevmiyorum. Bütçe indirimle maksimum 2 bin. Aşağıdaki klavyelerden hangisini daha iyidir sizce? Ya da farklı tavsiyesi olan var mı?

AKKO 5075B Plus Shine-Through
AKKO 5075B Plus Dracula Castle V3 Cream Yellow Pro Switch
MCHOSE X75 (MC-X75-1A)
İyzico'da katıldığım kampanyalar:

Genel olarak kalitesi cok daha iyi. Soket kalitesi, yalıtım gibi konularda cok one geciyor. Onun disi ikiside tipik mekanik.
Switch kalitesi nasıl hocam benim dediğim tok hissiyatı var mı?

Switch kalitesi nasıl hocam benim dediğim tok hissiyatı var mı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Evet tok sesi ve switch malzemesi kaliteli.
Hyacinth switch.

Evet alacağım modelin switchi bayağı öyleymiş. Teşekkürler hocam yorumlarınız için. Gün içinde farklı yorum gelirse diye bekleyeceğim?

Yalnız o MCHOSE'un tuşları videolardakinden farklı geliyor bunu bilin. Gaming gen de ana resimdeki gibi geliyor altta tanıtım resimlerindeki gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…