Akko 5087b hangi mouse ile takas olur?

Makaleler
1
Yer
Ankara/Çankaya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max.
Biri elimdeki Akko 5087 B Plus ile yazdığım farelerden biri ile takas istedi hangisi ile takaslamak en mantıklısı? Elim 16-17 cm ve claw palm arasında bir tutuş şeklim var mouse biraz büyük olursa palm tutabilirim sanırım. Rival 5'i palm tutmaya çalışmıştım biraz büyük gelmişti ama neredeyse tam oturmuştu.
Lamzu Atlantis og.
Ninjutso Sora.
Viper Ultimate.
G PRO X Superlight.
G PRO LoL Edition.
@belirsizz @EfeAkkaya @599108

Son düzenleyen: Moderatör:
Biri elimdeki Akko 5087 B Plus ile yazdığım farelerden biri ile takas istedi hangisi ile takaslamak en mantıklısı? Elim 16-17 cm ve claw palm arasında bir tutuş şeklim var mouse biraz büyük olursa palm tutabilirim sanırım. Rival 5'i palm tutmaya çalışmıştım biraz büyük gelmişti ama neredeyse tam oturmuştu.
Lamzu Atlantis og.
Ninjutso Sora.
Viper Ultimate.
G PRO X Superlight.
G PRO LoL Edition.
@belirsizz @EfeAkkaya @599108
Klavyeyi kaç k ya satıyorsun?
Logitech ve viper silindi direk.

Lamzu Atlantis olabilir.

Sora ve Lamzu Atlantis alınabilir ama mouse ihtiyacı yoksa klavyeyi sat direk.
Elimdeki MM711 yetiyor aslında gelen teklif böyle aşırı değecek bir teklif mi diye merak etmiştim.

Viper Ultimate, G PRO LOL Edition, Lamzu Og elerdim ben senin yerinde olsam. Acikcasi elinde klavye var ise, kablosuz ilk kez deneyimleyecek isen Superlight önerebilirim takas içerisinde. Sora ve Superlight arasında secim yapmak gerekirse, acikcasi ben de kararsız kalirdim. İkisi de claw icin güzel tercih, ancak ilk kez deneyimleyecek olsam Superlight secerdim sanirdim.

Hocam mouse önerisi lazım değil :D.
Viper Ultimate, G PRO LOL Edition, Lamzu Og elerdim ben senin yerinde olsam. Acikcasi elinde klavye var ise, kablosuz ilk kez deneyimleyecek isen Superlight önerebilirim takas içerisinde. Sora ve Superlight arasında secim yapmak gerekirse, acikcasi ben de kararsız kalirdim. İkisi de claw icin güzel tercih, ancak ilk kez deneyimleyecek olsam Superlight secerdim sanirdim.
Valla arada kaldım da takas teklifi veren kişi üstüne bir şeyler eklemezse takas etmeyi düşünmüyorum artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı