İnceleme Akko 5087B Plus TKL Mekanik klavye incelemesi

Kablosuz kullanimda yazılım sapıtıyor.

Klavyeyi kullanirken şarjda edebiliyin bir yandan.
Kablosuzdan kabloluya geçerken anında geçmiyor bir 5-7 saniye bekletiyor.
5075s daha iyi bir tercihdir en yenisi o
Hocam klavye dün elime ulaştı ama anlayamadığım bazı şeyler vardı.
Discord var mı akşam müsait olduğunda bir kaç şey sorsam

Kablosuz kullanım da nasıl bir sıkıntısı var? Akko 5087b Plus tam aradığım klavye çünkü.

İncelemede bahsettiğim gibi Driver'ı açtığın zaman bağlantı sorunu yaşıyorsun veya tuş atarken bağlantı kopuyor şarj göstergesi yanlış gibi.

Bir de random atarken sinyaller çakışabiliyor yani askfljaskl diye random attıysan askfljaskllllllllllllll olarak yansıtıyor.

Bu arada çok yavaş şarj oluyor klavye bilginize.

Merhaba incelediğiniz ürün ile apex 3 arasında kaldım. Kablosuz kullanımım olmayacak i, hangisini tavsiye edersiniz acaba? Bir de bu üründe bilek için dayanak çıkmıyor sanırım?

Merhaba incelediğiniz ürün ile Apex 3 arasında kaldım. Kablosuz kullanımım olmayacak I, hangisini tavsiye edersiniz acaba? Bir de bu üründe bilek için dayanak çıkmıyor sanırım?

Evet ayrıyeten bilek desteği almalısınız.

Apex 3 ile bu klavyeyi karşılaştırmak saçma olur tabii ki de 5087b Plus.

Apex 3 overpriced ürün ve aynı fiyat segmentinde daha kaliteli ve mekanik klavyeler var.

Ben de bu markayı beğendim aslında ama bu modelde diğer modellerinde olan sarı siyah renk kombinasyonunu görmedim çok şıktı o ve bu modelde farklı renkte değiştirilen tuşları geliyor sanırım. Peki sizce bu klavyeye mi yoksa asus rog strix scope deluxe mü? Birde bu klavyeyi alsam Türkçeye en yakın dizilim hangisi olur. Şu amerikan alman olayları biraz kafamı karıştırdı açıkçası.

İngilizce QWERTY alın.

Gerçi hangi türlü alırsanız fark etmez ama örneğin Türkçe F düzeni klavye aldınız onu sürekli Windows üzerinden Q klavye ayarını seçmeniz gerekiyor.

İngilizce ve Türkçe aynı Q dizilimini kullandığı için sizi uğraştırmaz.

Türkiye'de HyperX, SteelSeries gibi markaların Türkçe Keycaps'leri satılıyor ayrıca, onlara da bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…