İnceleme Akko 5087B Plus TKL Mekanik klavye incelemesi

1 aydan beri kullanıyorum çok memnunum herkese öneririm.

2 gün önce sipariş verdim.
Kablosuz olması benim için önemliydi herhangi bir gecikme yapıyor mu?
Oyunlarda da alıcısıyla kullanırım.
Tekrar iade etmek istemem.
Edit: Yanlış soru, ben 5075b+ almıştım.

2 gün önce sipariş verdim.
Kablosuz olması benim için önemliydi herhangi bir gecikme yapıyor mu?
Oyunlarda da alıcısıyla kullanırım.
Tekrar iade etmek istemem.
Edit: Yanlış soru, ben 5075b+ almıştım.

Bataryası 5087b+'a göre 2 katı daha yüksek kapasiteli geliyor uzun süre ses çıkaracağını düşünmüyorum fakat şarj konusunda emin değilim benim kullandığım klavye çok yavaş şarj oluyor 1800 mAh olmasına karşın.

Şarj konusu çok can sıkmaz ama 2.4 GHz bağlantıda gecikmeler meydana gelirse üzücü olur.
5075b+ için olumsuz bir şey görmedim.
Kullanan tandığınız var mı?

Merhaba.
Dün klavyenin yazılımını kurduktan sonra virüs programı, Mining uyarısı verdi ve sildi. Böyle bir sorun ile karşılaşan oldu mu?

Merhaba.
Dün klavyenin yazılımını kurduktan sonra virüs programı, mining uyarısı verdi ve sildi. Böyle bir sorun ile karşılaşan oldu mu?

Hayır zaten mining yazılımı olsa bile bilgisayarı zorlardı ve sürekli işlemci ve ekran kartın tam yükte çalışırdı.

Hayır zaten mining yazılımı olsa bile bilgisayarı zorlardı ve sürekli işlemci ve ekran kartın tam yükte çalışırdı.

Mining yazılımlarında donanım kısıtlama yapılabiliyor.
Örnek olarak işlemci veya ekran kartının %0,001'ini kullan gibi. Bu tip çok düşük değerlerle de mining yapıldığını anlayamazsınız.

O kadar düşük güçte mining yapan program varsa zaten 1 günde kazım yapacağı şeyi 1 yılda anca yapar. Virüs yapımcılarının böyle bir şey yapacağını sanmam.

Yazı için ellerinize sağlık.
Cloud Driver'da numpad kısmında artı ve eksi tuş ayarlarını bir turlu beceremedim, yardımcı olabilir misiniz?

Yazı için ellerinize sağlık.
Cloud Driver'da numpad kısmında artı ve eksi tuş ayarlarını bir turlu beceremedim, yardımcı olabilir misiniz?

Tam olarak ne yapacaksınız? (bu arada Driver'ı en son 5 ay öncemi ne kullandıydım arayüzde değişiklikler olmuştur illaki.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…