StrongShadow Femtopat Katılım 5 Mayıs 2025 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #1 Akko 5087s qmk bu klavyenin driverini bulamadım, var mı acaba yardımcı olur musunuz?
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.189 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mayıs 2025 #2 StrongShadow dedi: Akko 5087s qmk bu klavyenin driverini bulamadım, var mı acaba yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... AKKO 5087S QMK Midnight TKL RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye klavyen bu değil mi?
StrongShadow dedi: Akko 5087s qmk bu klavyenin driverini bulamadım, var mı acaba yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... AKKO 5087S QMK Midnight TKL RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye klavyen bu değil mi?
StrongShadow Femtopat Katılım 5 Mayıs 2025 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #3 egemebb dedi: AKKO 5087S QMK Midnight TKL RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye klavyen bu değil mi? Genişletmek için tıkla... evet bu klavye
egemebb dedi: AKKO 5087S QMK Midnight TKL RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye klavyen bu değil mi? Genişletmek için tıkla... evet bu klavye
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.189 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mayıs 2025 #4 StrongShadow dedi: Evet bu klavye Genişletmek için tıkla... QMK olduğu için biraz zor. İlk önce normal sürücüleri dene sonra VIA olanı dene muhtemelen olmayacaklar. Ardından qmk ile uğraşman gerek.
StrongShadow dedi: Evet bu klavye Genişletmek için tıkla... QMK olduğu için biraz zor. İlk önce normal sürücüleri dene sonra VIA olanı dene muhtemelen olmayacaklar. Ardından qmk ile uğraşman gerek.
StrongShadow Femtopat Katılım 5 Mayıs 2025 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #5 yapamadım klavyeyi görmüyor