Merhabalar, mesajını yeni gördüm ve senin adına çok sevindim. Kıskanmadım da değilDostum merhabalar. Çok uzun süredir klavye arayışı içerisindeydim ve özellikle tuş seslerinden dolayı "custom" klavyeler özelinde yoğunlaşmıştım. Fakat istediğim özelliklerdeki klavyeler Türkiye'de maalesef yoktu ya da aşırı pahalıya satan Türk girişimcilerin mağazalarında vardı. Artık yurt dışından sipariş vermek neredeyse imkansız, bildiğiniz üzere. Red switch custom klavye muadilleri "Turunçyol" (sevmediğim için adını vermek istemiyorum) sitesinde mevcut olarak gördüm. ZIYOULANG K3 Red Switch modeline gözüm takılmıştı fakat hem ses, hem kalite hem de ürün yorumları bakımından almaktan vazgeçmiştim. Kısa bir süre önce AKKO adlı markanın Türkiye distribütörlüğünü gaming.gen.tr'nin aldığını gördüm. Ürünler gayet güzel görünüyor. Ben biraz eski kafalıyım, o yüzden %100 klavye seviyorum ve Türkçe karakterler olmazsa olmazım. Fakat artık bu arayıştan bıkmış durumdayım. AKKO 5098B Plus Santorini modelini gördüğüm gibi âşık oldum diyebilirim. Özellikle sesi beni çok etkiledi ve bugün sipariş ettim. Elime ulaştığında klavyeyi alıp üstüne lazer ile Türkçe karakterler çizdirmek için baskıcılara soracağım. Eğer yaptırabilirsem süper olur çünkü marka, premium düzey diyebileceğimiz bir marka. Gün itibarıyla 3.999 TL'ye almış bulunmaktayım. Aynı klavyenin daha kısa bir modelini (sanırım %60 deniyor), bahsettiğim yerli girişimlerin birinde neredeyse iki katına gördüm. Yurt dışında satılan orijinal fiyatını TL kuruna çevirdiğimizde arada uçurum denecek kadar pahalılık olduğunu da gördüm. Yani demek istediğim, Türkiye'ye yarı fiyatına gelmiş gibi bir durum var sanırım. Kullandıktan sonra sana deneyimlerimi anlatabilirim istersen.
Çok teşekkür ederim öncelikle. Elime ulaştığı gibi ilk izlenimlerimi seninle paylaşacağım. Forum işlerinde yeniyim. İlk kez bir foruma kayıt oldum diyebilirim. Buradan video gönderilebiliyor ise güzel fotoğraflar ve videolar çekip her açıdan anlatmaya çalışacağım. Şu anki pc setupım siyah ama yakında yurt dışına taşınacağım ve orada beyaz bir setupa geçmeyi düşünüyorum. İlk adımı klavye ile atmak istedim. Ben de aynen senin aradığın özellikleri aramaktayım. Sen de benim gibi artık yaşlı sayılıyorsun sanırımMerhabalar, mesajını yeni gördüm ve senin adına çok sevindim. Kıskanmadım da değilEğer mümkünse ufak bir inceleme yazarsan ve beni de etiketlersen sevinirim. Türkçe Q, multimedya tuşları, bilek desteği, %100, makro tuşları da olan bir klavye arıyordum ama ben de bıktım artık %60'lık klavyeleri göre göre. Bu klavyeyi görünce hem mavi-beyaz bilgisayar toplama isteğimden hem de temasından dolayı ben de aşık oldum diyebilirim. Fiyatı artmadan alabilsem çok güzel olacak. Mesajını bekliyorum, tekrardan teşekkürler! Uzun yıllar boyunca sapasağlam kullanman dileğiyle.
MerhabalarTekrar merhabalar, ben de geldiğinde bir inceleme videosu çekeceğim, dün senin mesajını okurken bir an kafama esti ve siparişi verdim. Yoksa düşünüp duracağım alsam mı almasam mı diyeEvet biraz eski kafalıyım G19S tarzı klavyelerde benim gönlüm halen Ama olsun bu klavyeyi hoşuma giderek aldım ve fotoğraflarını görünce daha da hoşuma gitti görüntüsü. Tek eksik nokta olarak gördüğüm tuşların arka aydınlatmada opak oluşu. Hoş bir görüntü oluyor harfleri de aydınlatınca ama olsun görmezden gelinebilecek bir şey. Cuma günü gelecek bakalım ben de bir konu açıp inceleme atmayı düşünüyorum. Tekrardan teşekkür ederim gaz verdiğiniz için İyi sosyaller dilerim.
.Merhabalar
Ya gerçekten mükemmel bir klavye ya. Ben bu zamana kadar klavye kullanmıyormuşum dedim. Ben de tuşlarda aydınlatma seviyorum fakat şu an gözüm hiç bir şey görmüyor. Boş metin belgesi açıp yazı yazıyorumHayırlı olsun sana da tekrardan. Beraber konu açabiliriz öyle bir imkan varsa
.Tekrardan merhaba,
Teşekkürler iyi dileklerin için
İlk izlenimlerini gerçekten merak ediyorum.
İkimize de hayırlı olsun
Merhaba,Merhabalar,
Şu an itibari ile yeni klavyemden yazıyorum. Laptoptan sonra alışması biraz sürecek ama bence değer. Gerçekten değer. Klavyeyi alırken acabalarım vardı ama kesinlikle şu an hiçbirisi kalmadı, sanki her tuşa basışımda dertlerim bir bir azalıyor, o ses, o tok ses... Anlayamazsınız
Şaka bir yana gerçekten şu ana kadar verdiğim en güzel kararlardan birisi olabilir bu klavyeyi satın almak. Gerçekten şu 1 saat içinde çok memnun bıraktı. İyi ki almışım. Yeni bilgisayar almış kadar memnun oldum.
Biraz daha kullanayım bir konu açmayı düşünüyorum. Ayrı konular açabiliriz, ikimiz de görüşlerimizi artıları ve varsa eksileri ile ele alabiliriz. Bayağı kurcaladım, şimdi de oyun zamanı
.
Sebebini buldum. Gifin boyutuna göre frame sayısını düşürmek gerekiyormuş. Bazı gifleri 20 frame bazılarını 10 frame düşürünce kabul ettiAkko'nun Software'ini indirip oradan gif seçebiliyorsun. Oraya bir gif paylaştım hatta. Görüntüleyebilirsin. Fakat 1 gif yükleyebildim. Diğerlerinde hata veriyor. Sebebini bulamadım bir türlü. Araştırmaya devam ediyorum.