Angolmois_cat Femtopat Katılım 8 Mayıs 2025 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #1 Akko, Ajazz ve Attack Shark klavyeleri yayın ve oyun için düşünüyorum. Bu markalar güvenilir ve kaliteli mi, tavsiye eder misiniz? Şuhan bunu almayı düşünüyorum. Attack Shark K86 EKRANLI KABLOSUZ MEKANİK KLAVYE - Fiyatı, Yorumları Attack Shark K86 EKRANLI KABLOSUZ MEKANİK KLAVYE yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
Akko, Ajazz ve Attack Shark klavyeleri yayın ve oyun için düşünüyorum. Bu markalar güvenilir ve kaliteli mi, tavsiye eder misiniz? Şuhan bunu almayı düşünüyorum. Attack Shark K86 EKRANLI KABLOSUZ MEKANİK KLAVYE - Fiyatı, Yorumları Attack Shark K86 EKRANLI KABLOSUZ MEKANİK KLAVYE yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl
EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.461 Makaleler 4 Çözümler 16 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #2 Angolmois_cat dedi: Akko, Ajazz ve Attack Shark klavyeleri yayın ve oyun için düşünüyorum. Bu markalar güvenilir ve kaliteli mi, tavsiye eder misiniz? Şuhan bunu almayı düşünüyorum. Attack Shark K86 EKRANLI KABLOSUZ MEKANİK KLAVYE - Fiyatı, Yorumları Attack Shark K86 EKRANLI KABLOSUZ MEKANİK KLAVYE yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Bütçeniz nedir? Modelden modele değişirler.
Angolmois_cat dedi: Akko, Ajazz ve Attack Shark klavyeleri yayın ve oyun için düşünüyorum. Bu markalar güvenilir ve kaliteli mi, tavsiye eder misiniz? Şuhan bunu almayı düşünüyorum. Attack Shark K86 EKRANLI KABLOSUZ MEKANİK KLAVYE - Fiyatı, Yorumları Attack Shark K86 EKRANLI KABLOSUZ MEKANİK KLAVYE yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Bütçeniz nedir? Modelden modele değişirler.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.241 Makaleler 3 Çözümler 21 29 Ağustos 2025 #3 Angolmois_cat dedi: Akko, Ajazz ve Attack Shark klavyeleri yayın ve oyun için düşünüyorum. Bu markalar güvenilir ve kaliteli mi, tavsiye eder misiniz? Şuhan bunu almayı düşünüyorum. Attack Shark K86 EKRANLI KABLOSUZ MEKANİK KLAVYE - Fiyatı, Yorumları Attack Shark K86 EKRANLI KABLOSUZ MEKANİK KLAVYE yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Bundan çok daha iyileri var hem de biraz daha ucuza bütçen nedir?
Angolmois_cat dedi: Akko, Ajazz ve Attack Shark klavyeleri yayın ve oyun için düşünüyorum. Bu markalar güvenilir ve kaliteli mi, tavsiye eder misiniz? Şuhan bunu almayı düşünüyorum. Attack Shark K86 EKRANLI KABLOSUZ MEKANİK KLAVYE - Fiyatı, Yorumları Attack Shark K86 EKRANLI KABLOSUZ MEKANİK KLAVYE yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Genişletmek için tıkla... Bundan çok daha iyileri var hem de biraz daha ucuza bütçen nedir?
A Arecales Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #4 Modeline göre değişir markalar kötü değil.
A anglix Femtopat Katılım 29 Ağustos 2025 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #5 EmirHene dedi: Bütçeniz nedir? Modelden modele değişirler. Genişletmek için tıkla... 4000 bine kadar çıkabilirim hoşuma giderse biraz fazla çıkabilirim.
EmirHene dedi: Bütçeniz nedir? Modelden modele değişirler. Genişletmek için tıkla... 4000 bine kadar çıkabilirim hoşuma giderse biraz fazla çıkabilirim.
EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.461 Makaleler 4 Çözümler 16 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #6 anglix dedi: 4000 bine kadar çıkabilirim hoşuma giderse biraz fazla çıkabilirim. Genişletmek için tıkla... G75 Pro alabilirsiniz, veya ne tarz sevdiğinizi söyleyin ona göre tercihler sunalım.
anglix dedi: 4000 bine kadar çıkabilirim hoşuma giderse biraz fazla çıkabilirim. Genişletmek için tıkla... G75 Pro alabilirsiniz, veya ne tarz sevdiğinizi söyleyin ona göre tercihler sunalım.
A anglix Femtopat Katılım 29 Ağustos 2025 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #7 EmirHene dedi: G75 Pro alabilirsiniz, veya ne tarz sevdiğinizi söyleyin ona göre tercihler sunalım. Genişletmek için tıkla... Hocam gösterdim tarz klavye seviyorum %75 mi ne diyorlar herhalde.
EmirHene dedi: G75 Pro alabilirsiniz, veya ne tarz sevdiğinizi söyleyin ona göre tercihler sunalım. Genişletmek için tıkla... Hocam gösterdim tarz klavye seviyorum %75 mi ne diyorlar herhalde.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.241 Makaleler 3 Çözümler 21 29 Ağustos 2025 #8 anglix dedi: 4000 bine kadar çıkabilirim hoşuma giderse biraz fazla çıkabilirim. Genişletmek için tıkla... Alüminyum Mekanik Klavye | Premium Klavye çıkarsan bunu öneririm kesinlikle.
anglix dedi: 4000 bine kadar çıkabilirim hoşuma giderse biraz fazla çıkabilirim. Genişletmek için tıkla... Alüminyum Mekanik Klavye | Premium Klavye çıkarsan bunu öneririm kesinlikle.
EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.461 Makaleler 4 Çözümler 16 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #9 anglix dedi: Hocam gösterdim tarz klavye seviyorum %75 mi ne diyorlar herhalde. Genişletmek için tıkla... TKL diyoruz, %75 liklere göz atmak isterseniz MCHOSE G75pro/ X75 modellerine bakabilirsiniz, illa TKL derseniz VGN V87 modeline bakabilirsiniz.
anglix dedi: Hocam gösterdim tarz klavye seviyorum %75 mi ne diyorlar herhalde. Genişletmek için tıkla... TKL diyoruz, %75 liklere göz atmak isterseniz MCHOSE G75pro/ X75 modellerine bakabilirsiniz, illa TKL derseniz VGN V87 modeline bakabilirsiniz.
A anglix Femtopat Katılım 29 Ağustos 2025 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #10 EmirHene dedi: TKL diyoruz, %75 liklere göz atmak isterseniz MCHOSE G75pro/ X75 modellerine bakabilirsiniz, illa TKL derseniz VGN V87 modeline bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Usta ben bir de tuşları değiştireceğim uyar mı bunlara. EmirHene dedi: TKL diyoruz, %75 liklere göz atmak isterseniz MCHOSE G75pro/ X75 modellerine bakabilirsiniz, illa TKL derseniz VGN V87 modeline bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... VGN V87 Pro RGB Gaming kablosuz bu hoşuma bayağı gitti.
EmirHene dedi: TKL diyoruz, %75 liklere göz atmak isterseniz MCHOSE G75pro/ X75 modellerine bakabilirsiniz, illa TKL derseniz VGN V87 modeline bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Usta ben bir de tuşları değiştireceğim uyar mı bunlara. EmirHene dedi: TKL diyoruz, %75 liklere göz atmak isterseniz MCHOSE G75pro/ X75 modellerine bakabilirsiniz, illa TKL derseniz VGN V87 modeline bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... VGN V87 Pro RGB Gaming kablosuz bu hoşuma bayağı gitti.