EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.433 Makaleler 4 Çözümler 16 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #11 anglix dedi: Usta ben bir de tuşları değiştireceğim uyar mı bunlara. VGN V87 Pro RGB Gaming kablosuz bu hoşuma bayağı gitti. Genişletmek için tıkla... AKKO 5087S QMK Monet’s Pond TKL RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye TKL düzeni, sayısal tuş takımına ihtiyaç duymayan kullanıcılar için kompaktlığı nedeniyle popülerdir. www.gaming.gen.tr Bunada bakabilirsiniz, üstündeki tuşları istediğiniz gibi değiştirirsiniz.
anglix dedi: Usta ben bir de tuşları değiştireceğim uyar mı bunlara. VGN V87 Pro RGB Gaming kablosuz bu hoşuma bayağı gitti. Genişletmek için tıkla... AKKO 5087S QMK Monet’s Pond TKL RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye TKL düzeni, sayısal tuş takımına ihtiyaç duymayan kullanıcılar için kompaktlığı nedeniyle popülerdir. www.gaming.gen.tr Bunada bakabilirsiniz, üstündeki tuşları istediğiniz gibi değiştirirsiniz.
A anglix Femtopat Katılım 29 Ağustos 2025 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #12 EmirHene dedi: AKKO 5087S QMK Monet’s Pond TKL RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye TKL düzeni, sayısal tuş takımına ihtiyaç duymayan kullanıcılar için kompaktlığı nedeniyle popülerdir. www.gaming.gen.tr Bunada bakabilirsiniz, üstündeki tuşları istediğiniz gibi değiştirirsiniz. Genişletmek için tıkla... Usta yeşil mekanikler çok ses çıkarıyor mu daha çok geceleri oynadım için rahatsız olmasınlar.
EmirHene dedi: AKKO 5087S QMK Monet’s Pond TKL RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye TKL düzeni, sayısal tuş takımına ihtiyaç duymayan kullanıcılar için kompaktlığı nedeniyle popülerdir. www.gaming.gen.tr Bunada bakabilirsiniz, üstündeki tuşları istediğiniz gibi değiştirirsiniz. Genişletmek için tıkla... Usta yeşil mekanikler çok ses çıkarıyor mu daha çok geceleri oynadım için rahatsız olmasınlar.
EmirHene Decapat Ekipman Ustası Katılım 5 Ekim 2024 Mesajlar 2.433 Makaleler 4 Çözümler 16 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX6600 R5 5500 B450M K II XPG 16 3200MHZ RAM Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #13 anglix dedi: Usta yeşil mekanikler çok ses çıkarıyor mu daha çok geceleri oynadım için rahatsız olmasınlar. Genişletmek için tıkla... Razer'in switchlerinden bahsediyorsanız evet, blue switchden farksızlar.
anglix dedi: Usta yeşil mekanikler çok ses çıkarıyor mu daha çok geceleri oynadım için rahatsız olmasınlar. Genişletmek için tıkla... Razer'in switchlerinden bahsediyorsanız evet, blue switchden farksızlar.
A anglix Femtopat Katılım 29 Ağustos 2025 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2025 #14 EmirHene dedi: Razer'in switchlerinden bahsediyorsanız evet, blue switchden farksızlar. Genişletmek için tıkla... Yok yeşil mekanik tuşu diyorda o yüzden sordum.
EmirHene dedi: Razer'in switchlerinden bahsediyorsanız evet, blue switchden farksızlar. Genişletmek için tıkla... Yok yeşil mekanik tuşu diyorda o yüzden sordum.