AKKO Fun 60 alınır mı?

metehan388

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, biliyorsunuz ki PC hocası video çekti, indirime girmiş ama sürekli keycapslerinden dolayı ve yüzde 60 olduğundan dolayı bir geri çekiliyorum çünkü bende T60 var ama onda yön tuşları falan var, yani bilemedim. MAD68 ile MC Hose 68 eSport alınır mı? Sizce hangisini önerirsiniz bu fiyatlara?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ace 68 alabilirsin MAD68'den uzak dur.

Mekanik klavye istersen AULA F75 alabilirsin hem de amazon.com.tr satıyor yani iade ve garanti sürecinde sorun yaşama ihtimalin düşük olur, diğer firmalar her ne kadar satış sonrası destek konusunda iyi olduklarını söyleseler de inanmıyorum şahsen.

Evet Fun 60 kesinlikle alınacak güzel bir klavye ancak alıcaksanız max olanı alın nedeni ise,Akko Fun 60 Max' in diğer klavyelere göre daha iyi olmasının sebepleri şunlar yüzde 60 bir klavye olmasına rağmen 3000mah bataryası var ve şu anda kendi sitesindeki verilere göre kablolu kablosuz 8k hz kullanım sunuyor tuş kaliteleri switchleri malzemesi gayet yeterli ve iyi seviyede ayrıca son olarak marka biraz garip gelmiş olabilir ancak Akko klavye konusunda çok iyi bir marka sadece Türkiye'ye yeni yeni geliyor normalde kablolu kablosuz 8k ve diğer yazdığım özellikleri barındıran klavyeler 6000 7000 civarı en az ancak bu dediğim klavye gaming gen tr de sadece 2300tl şuanda alınabilecek en f/p kaliteli klavye olabilir önerimden sonra memnun kalan kişi sayısı çoktur linkini de bırakıyorum :AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye

600 TL fazla vermeye asla değmez 1800 TL iken Pro alınmalı her şeyleri aynı zaten. Pro'da da kablosuz var ancak 1K Hz sadece.

600 TL fazla vermeye asla değmez 1800 TL iken Pro alınmalı her şeyleri aynı zaten. Pro'da da kablosuz var ancak 1K Hz sadece.
düşünerek yorum yaparsak max daha mantıklı 600 tl eklemeye değer çünkü oyun oynuyorsanız daha fazla hz işinizi gerçekten kolaylaştırıyor pro alıp oyunda kablolu normal kullanımda kablosuz kullanmakla uğraşılmaz ayrıca 2300tl fiyat olarak da pahalı değil günümüz fiyatlarına bakarsanız.

Pro'nun indirimsiz halinde 100 TL fark vardi o zaman değerdi o fark ama şu an değmez. Sarjıda zaten cok hızlı bıtıyor 1 günü zor cıkarıyormus kablosuz pek kullanamaz 8K da.

Son düzenleme:
Pro'nun indirimsiz halinde 100 TL fark vardi o zaman değerdi o fark ama şu an değmez. Sarjıda zaten cok hızlı bıtıyor 1 günü zor cıkarıyormus kablosuz pek kullanamaz 8K da.
full 8k kullanırsanız hiç bir klavye çıkarmaz zaten çok pil yer 3000mah batarya büyük klavyelerde bile yok 4kda çıkarır 1 günü kendi açınızdan bakarak yorum yaparsanız sizin için gerekli olmayabilir ancak farklı şeyler ya da oyun için kullananlar da var.

Max modelini almayı düşünüyorum ama pro indirimdeydi herhalde ama mchoseyi bilemedim cok kararsızım akkonunda iyi hoş ama dedigim gibi yüzde 68 olsaydı keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…