kaanxbxbx3132
Decapat
Daha fazla
Akko fun 60 Max almak istiyorum hangi rengi daha iyi?
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Blaze Gradient Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar.www.gaming.gen.tr
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black-Pink Gradient Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar.www.gaming.gen.tr
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Akko fun 60 Max almak istiyorum hangi rengi daha iyi?
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Blaze Gradient Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black-Pink Gradient Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through White Hall Effect Manyetik Switch 8K Hz ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Setupuna uygun almanı öneririm.
Gidermi siyah kırmızıSetupuna uygun almanı öneririm.
Zevkinize göre. Ben turuncuyu begenirim baskasi beyazi baskasi siyahı.
AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Duz siyah rengide var.
Mouse ile match olsun diye beyaz aldim fakat keske siyah alsaydim diyorum. Her renk isik yakismiyor. İlk beyaz klavyem bu arada.
Hocam siyah kırmızı gider mi mouse beyaz.
Beyazın fotoğrafını atabilir misin hocam
Beyazı bayağı iyiymiş başkan ya bu ya da kırmızı siyah alacağım eyvallah sağ olasın son olarak RGB aydınlatmasını net gösterebilir misin Instagram yasak değilse forumda paylaşma video atabilir misin isim versem hocam sağ olasın.
Atarim hocam sıkıntı yok. İmzami goruyorsaniz sonda ig hesabim.
Hocam bulamadım da tam olarak nerede çok bilmiyorum tam anlayamadım.