A Ardakck51 Femtopat Katılım 14 Temmuz 2025 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #1 Klavye konusunda kafam karışık, hangisini almalıyım sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2025
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.193 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2025 #2 Ardakck51 dedi: Klavye konusunda kafam karışık, hangisini almalıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Oynadığın oyunlara bağlı. Fps oyunları oynuyor isen akko fun60 max, ancak hard değil isen ak820 pro. Ancak bütçesinde daha iyi seçenekler var.
Ardakck51 dedi: Klavye konusunda kafam karışık, hangisini almalıyım sizce? Genişletmek için tıkla... Oynadığın oyunlara bağlı. Fps oyunları oynuyor isen akko fun60 max, ancak hard değil isen ak820 pro. Ancak bütçesinde daha iyi seçenekler var.
A Ardakck51 Femtopat Katılım 14 Temmuz 2025 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #3 egemebb dedi: Oynadığın oyunlara bağlı. FPS oyunları oynuyor isen Akko Fun 60 Max, ancak hard değil isen AK820 Pro. Ancak bütçesinde daha iyi seçenekler var. Genişletmek için tıkla... Ciddi oynuyorum hocam FPS oyunlarını daha iyi neler var bu bütçede?
egemebb dedi: Oynadığın oyunlara bağlı. FPS oyunları oynuyor isen Akko Fun 60 Max, ancak hard değil isen AK820 Pro. Ancak bütçesinde daha iyi seçenekler var. Genişletmek için tıkla... Ciddi oynuyorum hocam FPS oyunlarını daha iyi neler var bu bütçede?
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.193 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2025 #4 Ardakck51 dedi: Ciddi oynuyorum hocam FPS oyunlarını daha iyi neler var bu bütçede? Genişletmek için tıkla... Mchose ace60 pro var. Fps oyunlari icin alabilirsin.
Ardakck51 dedi: Ciddi oynuyorum hocam FPS oyunlarını daha iyi neler var bu bütçede? Genişletmek için tıkla... Mchose ace60 pro var. Fps oyunlari icin alabilirsin.