Akko Fun 60 Pro vs Wraith W75

Kaan0307

Hectopat
Daha fazla  
İyi Sosyaller, İyzico ve Parolapara kampanyası ile Wraith W75 3900'den 3K'nın altına geliyor ( normal fiyati 4600 civarı) aklımda ya W75'i 3 bine almak var ya da Akko'yu çok daha ucuz fiyatlara ( 1300 TL ) gömmek var ne hangisi sizin tercihiniz olurdu?

İyi sosyaller, İyzico ve Parolapara kampanyası ile Wraith W75 3900'den 3K'nın altına geliyor ( normal fiyati 4600 civarı) aklımda ya W75'i 3 bine almak var ya da Akko'yu çok daha ucuz fiyatlara ( 1300 TL ) gömmek var ne hangisi sizin tercihiniz olurdu?

Yani para durumunuza göre değişir. Şahsen uyguna fun 60 Pro alırdım. 2 katı fiyat vermek istemezdim.

İyi Sosyaller, İyzico ve Parolapara kampanyası ile Wraith W75 3900'den 3K'nın altına geliyor ( normal fiyati 4600 civarı) aklımda ya W75'i 3 bine almak var ya da Akko'yu çok daha ucuz fiyatlara ( 1300 TL ) gömmek var ne hangisi sizin tercihiniz olurdu?

Ben olsam Fun 60 Pro alırdım eğer %75 klavye isteniyorsa W75 alınır.

İyi sosyaller, İyzico ve Parolapara kampanyası ile Wraith W75 3900'den 3K'nın altına geliyor ( normal fiyati 4600 civarı) aklımda ya W75'i 3 bine almak var ya da Akko'yu çok daha ucuz fiyatlara ( 1300 TL ) gömmek var ne hangisi sizin tercihiniz olurdu?

Size hitap edeni olmalı bir yerde FUN60 Pro 60 düzene sahip bir klavye ve ben hayatta 60 klavye kullanamam her şey için bir kısayol lazım F tuşlarını çok kullanıyorum yön tuşları çok lazım oluyor fun 60 da kullanırsın ama ayarlamalar gerek ben olsam W75 alırdım kullanım amacına bağlı.

Hocam W75'i çok övende var kronikliğini, yazılımını gömende var tuşların basmama problemi hakkında bir bilginiz var mı acaba?

İkisinde de herhangi kronik hata duymadım ama ayıplı ürün olabilir o dedikleriniz. F tuşları önemliyse W75 her türlü daha mantıklı olur herkes %60 klavye kullanamayabilir.

Öncelikli kullanım amacım oyun ancak sizin dediğiniz gibi F tuşları vs. olmaması bencede büyük bir eksik.

Sağolun dostlar iyzico kampanyasini aktive edebildim parolaparayıda halledebilirsem w75 almayı düşünüyorum.

Ben de fun 60 max ile w75 arasında kaldım :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı