zazalpha Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #11 kxy dedi: Dikkat etmemisim ona . Bu videodan 2.40'a alip bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... ace68air ile fun60 ultra eksi artı yönleri olarak switch diyorsunuz birde keycaps mı hocam? çok arada kaldım açıkcası
kxy dedi: Dikkat etmemisim ona . Bu videodan 2.40'a alip bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... ace68air ile fun60 ultra eksi artı yönleri olarak switch diyorsunuz birde keycaps mı hocam? çok arada kaldım açıkcası
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.033 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #12 zazalpha dedi: ace68air ile fun60 ultra eksi artı yönleri olarak switch diyorsunuz birde keycaps mı hocam? çok arada kaldım açıkcası Genişletmek için tıkla... Ace 68'in iyi oldugu konular: PCB (anakart kalitesi), PBT (keycaps kalitesi) ve switch kalitesi. Fun 60 Ultra: kasa kalitesi.
zazalpha dedi: ace68air ile fun60 ultra eksi artı yönleri olarak switch diyorsunuz birde keycaps mı hocam? çok arada kaldım açıkcası Genişletmek için tıkla... Ace 68'in iyi oldugu konular: PCB (anakart kalitesi), PBT (keycaps kalitesi) ve switch kalitesi. Fun 60 Ultra: kasa kalitesi.
zazalpha Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #13 kxy dedi: Ace 68'in iyi oldugu konular: PCB (anakart kalitesi), PBT (keycaps kalitesi) ve switch kalitesi. Fun 60 Ultra: kasa kalitesi. Genişletmek için tıkla... birde kablosuz kullanım olması beni etkiledi peki siz 3000-xxxx bütçe ile hangi kılavyeyi tercih ederdiniz? farklı öneriniz varsa da açığım
kxy dedi: Ace 68'in iyi oldugu konular: PCB (anakart kalitesi), PBT (keycaps kalitesi) ve switch kalitesi. Fun 60 Ultra: kasa kalitesi. Genişletmek için tıkla... birde kablosuz kullanım olması beni etkiledi peki siz 3000-xxxx bütçe ile hangi kılavyeyi tercih ederdiniz? farklı öneriniz varsa da açığım
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.033 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #14 zazalpha dedi: birde kablosuz kullanım olması beni etkiledi peki siz 3000-xxxx bütçe ile hangi kılavyeyi tercih ederdiniz? farklı öneriniz varsa da açığım Genişletmek için tıkla... Kucuk klavyr istediginiz icin 3000-4000 bandinda Ace 68 en mantiklisi. Daha iyisi icin 5500 bandina cikmaniz gerek.
zazalpha dedi: birde kablosuz kullanım olması beni etkiledi peki siz 3000-xxxx bütçe ile hangi kılavyeyi tercih ederdiniz? farklı öneriniz varsa da açığım Genişletmek için tıkla... Kucuk klavyr istediginiz icin 3000-4000 bandinda Ace 68 en mantiklisi. Daha iyisi icin 5500 bandina cikmaniz gerek.
zazalpha Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #15 kxy dedi: Ace 68'in iyi oldugu konular: PCB (anakart kalitesi), PBT (keycaps kalitesi) ve switch kalitesi. Fun 60 Ultra: kasa kalitesi. Genişletmek için tıkla... hocam keycaps demiştiniz de biraz bwktığımda ikisi de pbt keycaps kullanıyor onların hangisi iyi hangisi kötü nasıl anlayabilirin
kxy dedi: Ace 68'in iyi oldugu konular: PCB (anakart kalitesi), PBT (keycaps kalitesi) ve switch kalitesi. Fun 60 Ultra: kasa kalitesi. Genişletmek için tıkla... hocam keycaps demiştiniz de biraz bwktığımda ikisi de pbt keycaps kullanıyor onların hangisi iyi hangisi kötü nasıl anlayabilirin
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.033 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2025 #16 zazalpha dedi: hocam keycaps demiştiniz de biraz bwktığımda ikisi de pbt keycaps kullanıyor onların hangisi iyi hangisi kötü nasıl anlayabilirin Genişletmek için tıkla... Genel kullanici yorumlarina bakabilirsin. Kalite acisindan MCHOSE daha basarili.
zazalpha dedi: hocam keycaps demiştiniz de biraz bwktığımda ikisi de pbt keycaps kullanıyor onların hangisi iyi hangisi kötü nasıl anlayabilirin Genişletmek için tıkla... Genel kullanici yorumlarina bakabilirsin. Kalite acisindan MCHOSE daha basarili.
zazalpha Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 275 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #17 yardım