ryzadeus Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 812 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ziraat Müh. 23 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar klavye bugün elime ulaştı klavyeyi nasıl kablosuz şekilde bağlıyorsunuz? Donglesini taktım alttan Win kısımına çektim switchi ama bağlantı olmuyor herhangi bir şekilde.
Arkadaşlar klavye bugün elime ulaştı klavyeyi nasıl kablosuz şekilde bağlıyorsunuz? Donglesini taktım alttan Win kısımına çektim switchi ama bağlantı olmuyor herhangi bir şekilde.
E eutrias Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 607 Çözümler 1 23 Nisan 2025 #2 FN e + t - y - u - r falan tuşlarına bas onlardan birisi ile çalışıyor.
ryzadeus Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 812 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ziraat Müh. 23 Nisan 2025 #3 eutrias dedi: FN e + t - y - u - r falan tuşlarına bas onlardan birisi ile çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
eutrias dedi: FN e + t - y - u - r falan tuşlarına bas onlardan birisi ile çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.