Elektronik AKKO FUN60 Pro 1799TL

Yer
Aydın
Son düzenleme:
Şu klavye çok hoşuma gidiyor ama %60 olması üzüyor. %100 klavyeye çok alıştım, numpad vs çok kullanmasam alacağım şunu.

ben aldığımda switchler zamanla sertleşmeye başladı. 3 tane switchte 6 ay içinde sertleşme oldu benim deneyimlerim bunlar.

Merhaba.Bilmediğimden dolayı sormak istedim.Bu klavyedeki manyetik switclerin basım ömrü ne kadar?

Manyetik switchleri çıkartıp normal blue ya da red switch takılabiliyor mu? Manyetik switchlerin ömrü bittiğinde alternatif olarak blue-red switch takılabiliyor mu bu klavyeye acaba? Yoksa sadece manyetik switch mi takılabiliyor?

Son düzenleme:

Manyetik switchleri manyatik switch ile değiştirebiliyorsun klavyenin ayarlarında switch seçim yeri var klavyeye takılan switchler Türkiye'de bulunmuyor Temu AliExpress gibi pazar yerlerini tercih etmek zorundasın. Manyetik switchlerin ömrünü bitirmen bayağı zor normal switchlere göre basım ömürleri daha fazla Fun 60 Pro için bu değer 100 milyon basış.

Anladım usta.Cevap için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…