m.b.a.92 Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 148 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #1 Klavyede 2.4 GHz yaptım gayet sorunsuz calısıyordu. Dün akşam ama bugün bazı tuşlar basmıyor. Arada klavye falan gidiyor. Neden olur? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2025
Klavyede 2.4 GHz yaptım gayet sorunsuz calısıyordu. Dün akşam ama bugün bazı tuşlar basmıyor. Arada klavye falan gidiyor. Neden olur?
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.255 Makaleler 3 Çözümler 21 24 Mayıs 2025 #2 m.b.a.92 dedi: Klavyede 2.4 GHz yaptım gayet sorunsuz calısıyordu. Dün akşam ama bugün bazı tuşlar basmıyor. Arada klavye falan gidiyor. Neden olur? Genişletmek için tıkla... Birazcık şarja takmayı deneyin bence.
m.b.a.92 dedi: Klavyede 2.4 GHz yaptım gayet sorunsuz calısıyordu. Dün akşam ama bugün bazı tuşlar basmıyor. Arada klavye falan gidiyor. Neden olur? Genişletmek için tıkla... Birazcık şarja takmayı deneyin bence.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.690 Makaleler 2 Çözümler 36 24 Mayıs 2025 #3 Dongle ile klavyenin arasındaki mesafe ne kadar, ve araya bir şey giriyor mu?
m.b.a.92 Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 148 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2025 #4 Deiinzz dedi: Dongle ile klavyenin arasındaki mesafe ne kadar, ve araya bir şey giriyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet hocam sehpa var. Mantar09 dedi: Birazcık şarja takmayı deneyin bence. Genişletmek için tıkla... Yeni cıkardım.
Deiinzz dedi: Dongle ile klavyenin arasındaki mesafe ne kadar, ve araya bir şey giriyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet hocam sehpa var. Mantar09 dedi: Birazcık şarja takmayı deneyin bence. Genişletmek için tıkla... Yeni cıkardım.