Çözüldü Akko klavye 2.4'te çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

barkinnn

Kilopat
Daha fazla  
Klavyenin programını indirdim ayarlarını yaptım. Kablo ile kullandığımda problem yok fakat 2.4 kablosuz kullanmaya çalıştığımda klavye kapanıyor. İnternette bununla ilgili bilgi bulamadım. FN ve y kombinasyonuyla ilgili yorumlar yapılmış denedim fakat yine olmuyor. Aygıt bulunamadı hatası alıyorum. FN ve Y tuşlarına basıyorum uygulamada 2.4 olarak gözüküyor klavye fakat kablo bağlantısını çıkardığım an klavye direkt kapanıyor. Klavyeyi yeni aldım bundan kaynaklı şarjı yoktur belki dedim ama saatlerdir kabloyla takılı. Yardımcı olabilecek birisi varsa çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Switch alttayken yani batarya devredeyken kablo taksan bile tuş kombinasyonuyla geçiş yapman gerekli. FN+U yapacak olursan kablolu moda geçiyor. Tekrar kablo takılıyken FN+Y yaparsan 2.4 GHz moduna geçiş yapıyor. Yani kablo takılı dahi olsa kablosuz modda kullanmaya devam edebiliyorsun. Switch ortada iken bataryadan güç almıyor klavye. Kablolu modda çalışıyor yani switch ortadayken.
Sorunu Çözdüm. Adamlar bağlantı tuşunu Caps Lock tuşunun altına koymuşlar. Klavyenin sağına, soluna veya arkasına koyabileceğin tuşu neden Caps Lock tuşunun altına koyarsın gerçekten garip. Bağlantıyı kurdum hiçbir problem yok. Fakat FN+Y kombinasyonunun ne işe yaradığıyla ilgili bir fikrim yok. Bağlantıyı buradan yapıyorsak eğer bu tuş kombinasyonları ne işe yarıyor?

Switch alttayken yani batarya devredeyken kablo taksan bile tuş kombinasyonuyla geçiş yapman gerekli. FN+U yapacak olursan kablolu moda geçiyor. Tekrar kablo takılıyken FN+Y yaparsan 2.4 GHz moduna geçiş yapıyor. Yani kablo takılı dahi olsa kablosuz modda kullanmaya devam edebiliyorsun. Switch ortada iken bataryadan güç almıyor klavye. Kablolu modda çalışıyor yani switch ortadayken.

Çözüm
Anladığım kadarıyla switch i ortada kullanmak sadece 8k hz yi kullanabilmek için sanırım. Üstte de tablet vs için bluetooth. En altta hem kablolu hem kablosuz kullanımımı yapabiliyorum.
Klavyenin fonksiyonları gerçekten şaka gibi neyin ne olduğu hiç belli değil
Kurcalaya kurcalaya boza boza öğreniriz

Kullanım kılavuzunda detaylıca anlatılıyor. 8K Hz için olduğunu sanmıyorum. Ki zaten bildiğim kadarıyla Akko 8K Hz klavye üretmedi. Klavye %100 şarj olunca kablo takılı dahi olsa güç almayı kesiyor diye biliyorum. Kablolu kullanmak isteyen olursa direkt gücün klavyeye aktarılarak bataryayı koruması amaçlanıyor bence. Alttaki modda batarya aktif oluyor çünkü.

Üstteki mod Mac modu. Switch altta olduğu sürece yine Bluetooth ile bağlayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Tamamen anladım şimdi tüm modları teşekkür ederim. Akko Mod 007B HE PC Joy of Life diye geçiyor klavye. Kablolu bağlantıda 8k destekliyormuş fakat hiç denemedim. Muhtemelen sistemi yorar diye düşünüyorum. Tekrardan yardımlarınız için teşekkürler...

Burayı çözüldü olarak güncelleyemedim eğer bulabilirsem aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için cevabınızı işaretleyeceğim

Son düzenleme:
Evet 8000 Hz destegi varmis. Ben Akko sunmuyor saniyordum.

Cozum olarak gordugunuz yorumu rapor kismindan cozum olarak isaretleyip raporu gonderin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…