Akko klavye alınır mı?

@Hyperciaa Hocam iyzico ve parolapara cashbacklerini nasıl kullanıyoruz aynı anda

@Hyperciaa Hocam iyzico ve parolapara cashbacklerini nasıl kullanıyoruz aynı anda
Bu konuda yazıyor hocam ben de bu şekilde yaparak almıştım Fun60 Max'i.

Aluminyum kasa zorunluysa evet. Plasitik kasa çok iyi klavyeler de var 4000TL civarına bazı insanlar benim gibi Plastik kasayı tercih edebiliyorlar.

Birkaç gün bekle fiyat düşüşü durunca alırsın.

Daha da düşeceğini sanmıyorum. Daha altına plastik ve 4000 mAh batarya sunan Akko klavyeler var. Biraz daha düşürürlerse kimse o klavyeleri almaz bu sefer de. Ki bu haliyle de bence almazlar. Bu fiyatlarda çok kalacağını sanmıyorum ben. Herhalde insanlar HE klavyeleri tercih ediyor bu yüzden satamadılar düşürdüler. Çünkü kalitesine göre fiyatı altta şu anda. Bence düşünülmeden alınması gereken bir klavye HE aranmıyorsa.

hocam he klavye nedir tam olarak veya farkları rakipleri nelerdir

hocam he klavye nedir tam olarak veya farkları rakipleri nelerdir
Manyetik klavye demek hocam. Gecikme değerleri mekanik klavyelere göre daha düşük oluyor ve bazı avantajları bulunuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoda dakika 11 den sonrasını izleyin hocam. Manyetik klavyelerin genel olarak özelliklerinden bahsediyor.

Çok teşekkür ederim

Hayır, sundukları ürünler pek iyi sayılmaz.

Örnek olarak

Ortalama fiyat aralığında daha kaliteli seçeneklerin var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…