Kéd Megapat Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 648 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #1 Bu 3 klavye arasında kaldım. Kullanmış veya bilgisi olan arkadaşlar varsa önerirler mi? Hangisini almak daha mantıklı olur?
Bu 3 klavye arasında kaldım. Kullanmış veya bilgisi olan arkadaşlar varsa önerirler mi? Hangisini almak daha mantıklı olur?
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.163 Makaleler 3 Çözümler 21 2 Haziran 2025 #2 Kéd dedi: Bu 3 klavye arasında kaldım. Kullanmış veya bilgisi olan arkadaşlar varsa önerirler mi? Hangisini almak daha mantıklı olur? Genişletmek için tıkla... İkisi de güzel klavye ama ben olsam M1 v5 alırdım gravastar da iyi ama fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum.
Kéd dedi: Bu 3 klavye arasında kaldım. Kullanmış veya bilgisi olan arkadaşlar varsa önerirler mi? Hangisini almak daha mantıklı olur? Genişletmek için tıkla... İkisi de güzel klavye ama ben olsam M1 v5 alırdım gravastar da iyi ama fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum.