ozdeemre Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 325 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #1 Akko MOD 007 PC mavi beyaz üzerinde 75% mekanik klavye kablolu çalıÅırken deÄiÅtirilebilir conta montaj topuzu baÅına anahtar Flex-Cut PCB Clacky ses - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Merhaba bu klavyeyi almayı düşünüyorum ama baktığım hiçbir yerde göremedim. Kablosuz var mı, RGB nasıl? Ve en önemlisi bunu önerir misiniz? Eğer önermezseniz bunun gibi tok ve tatlı sesi olan klavye öneriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2024
Akko MOD 007 PC mavi beyaz üzerinde 75% mekanik klavye kablolu çalıÅırken deÄiÅtirilebilir conta montaj topuzu baÅına anahtar Flex-Cut PCB Clacky ses - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Merhaba bu klavyeyi almayı düşünüyorum ama baktığım hiçbir yerde göremedim. Kablosuz var mı, RGB nasıl? Ve en önemlisi bunu önerir misiniz? Eğer önermezseniz bunun gibi tok ve tatlı sesi olan klavye öneriniz var mı?
Etandaloth Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2019 Mesajlar 1.460 Makaleler 2 Çözümler 12 5 Haziran 2024 #2 connection mode: USB Type-C Wired,Wireless/Bluetooth/USB Type-C(mod 007b PC has been upgraded to multi-modes) Genişletmek için tıkla... Açıklamasına göre var gözüküyor. Seçeneklerden tri-modes alırsanız bu seçenekler oluyor. Diğer seçenekler kablolu.
connection mode: USB Type-C Wired,Wireless/Bluetooth/USB Type-C(mod 007b PC has been upgraded to multi-modes) Genişletmek için tıkla... Açıklamasına göre var gözüküyor. Seçeneklerden tri-modes alırsanız bu seçenekler oluyor. Diğer seçenekler kablolu.