Cwerd Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ağustos 2025 #1 Diğer klavye önerilerinize açığım klavye tasarımı çok hoşuma gitti özellikleri hakkında bilgisi olan yazabilir mi?
Diğer klavye önerilerinize açığım klavye tasarımı çok hoşuma gitti özellikleri hakkında bilgisi olan yazabilir mi?
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.707 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer İstanbul 25 Ağustos 2025 #2 Fiyatı biraz tuzlu, ATK RS6 öneririm. Şuna da bakabilirsin: VARMILO Muse65 HE Ariel Mekanik Gaming Klavye
Fiyatı biraz tuzlu, ATK RS6 öneririm. Şuna da bakabilirsin: VARMILO Muse65 HE Ariel Mekanik Gaming Klavye
Cwerd Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2025 #3 roxy1881 dedi: Fiyatı biraz tuzlu, ATK RS6 öneririm. Genişletmek için tıkla... Fiyatı önemli değil hocam kaliteye bakıyorum açıkçası sizce alınır mı? roxy1881 dedi: Fiyatı biraz tuzlu, ATK RS6 öneririm. Şuna da bakabilirsin: VARMILO Muse65 HE Ariel Mekanik Gaming Klavye Genişletmek için tıkla... Hangisinin özelliği daha iyi veyahut hangisi hangi konuda daha başarılı FPS oyunları oynuyorum çoğunlukla ve hikayeli oyunlar başta olmak üzere oyun zevkim böyle.
roxy1881 dedi: Fiyatı biraz tuzlu, ATK RS6 öneririm. Genişletmek için tıkla... Fiyatı önemli değil hocam kaliteye bakıyorum açıkçası sizce alınır mı? roxy1881 dedi: Fiyatı biraz tuzlu, ATK RS6 öneririm. Şuna da bakabilirsin: VARMILO Muse65 HE Ariel Mekanik Gaming Klavye Genişletmek için tıkla... Hangisinin özelliği daha iyi veyahut hangisi hangi konuda daha başarılı FPS oyunları oynuyorum çoğunlukla ve hikayeli oyunlar başta olmak üzere oyun zevkim böyle.