KaanGvn Centipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 373 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #1 Klavyenin içinden dıııt diye ince bir ses çıkıyor manyetik switch böyle olması normal mi? Yeni aldım iade etmeli miyim? Model: Akko mod007b he PC.
Klavyenin içinden dıııt diye ince bir ses çıkıyor manyetik switch böyle olması normal mi? Yeni aldım iade etmeli miyim? Model: Akko mod007b he PC.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.247 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2025 #2 KaanGvn dedi: Klavyenin içinden dıııt diye ince bir ses çıkıyor manyetik switch böyle olması normal mi? Yeni aldım iade etmeli miyim? Model: Akko mod007b he PC. Genişletmek için tıkla... Manyetik switchlerde böyle sesler normal. Hep mi çıkıyor ?
KaanGvn dedi: Klavyenin içinden dıııt diye ince bir ses çıkıyor manyetik switch böyle olması normal mi? Yeni aldım iade etmeli miyim? Model: Akko mod007b he PC. Genişletmek için tıkla... Manyetik switchlerde böyle sesler normal. Hep mi çıkıyor ?
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.901 Çözümler 24 Yer Antalya 2 Şubat 2025 #3 RGB açıkken mi geliyor? Muhtemelen bobin sesi duyduğun.
Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 3.019 Çözümler 15 2 Şubat 2025 #4 5k'lık klavyeden bobin sesi duysam ben iade ederdim direkt.
KaanGvn Centipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 373 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #5 KeyN_N dedi: RGB açıkken mi geliyor? Muhtemelen bobin sesi duyduğun. Genişletmek için tıkla... Evet açık. egemebb dedi: Manyetik switchlerde böyle sesler normal. Hep mi çıkıyor ? Genişletmek için tıkla... Açıkken evet.
KeyN_N dedi: RGB açıkken mi geliyor? Muhtemelen bobin sesi duyduğun. Genişletmek için tıkla... Evet açık. egemebb dedi: Manyetik switchlerde böyle sesler normal. Hep mi çıkıyor ? Genişletmek için tıkla... Açıkken evet.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.108 Çözümler 16 2 Şubat 2025 #6 Switch değilde pil kaynaklı gibi geldi bana.
KaanGvn Centipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 373 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #7 WerBeastDu dedi: Switch değilde pil kaynaklı gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Bir sorun mudur?
WerBeastDu dedi: Switch değilde pil kaynaklı gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Bir sorun mudur?