Akko MOD007V3 HE gümrük vergisi çıkarır mı?

Kitsunechan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Akko klavye alacağım. İki klavye arasında kaldım: Akko MonsGeek m1W V3 he yellow cream manyetik switch ve Akko MOD007V3 he year of Dragon (v2 astrolink magnetic).

Fakat ikinci model Türkiye'de satılmıyor, yalnızca Akko'nun kendi sitesinde var. Gümrükte vergisi çıkar mı, bu konuda kesin ve net bilgi verebilecek biri var mı?

Ayrıca bu klavyelere bu kadar para vermek sizce mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, Akko klavye alacağım. İki klavye arasında kaldım: Akko MonsGeek m1W V3 he yellow cream manyetik switch ve Akko MOD007V3 he year of Dragon (v2 astrolink magnetic).

Fakat ikinci model Türkiye'de satılmıyor, yalnızca Akko'nun kendi sitesinde var. Gümrükte vergisi çıkar mı, bu konuda kesin ve net bilgi verebilecek biri var mı?

Ayrıca bu klavyelere bu kadar para vermek sizce mantıklı mı?

Akko'ya mail atıp YunExpress ile gönderebilirler mi diye sor. Ayrıca palexpress distribütörlüğünde göndersinler ve faturaya düşük girsinler. YunExpress'de 1 kg altı vergi çıkmıyor fakat 1 kg üstünde ise çıkabilir.

Akko'ya mail atıp YunExpress ile gönderebilirler mi diye sor. Ayrıca palexpress distribütörlüğünde göndersinler ve faturaya düşük girsinler. YunExpress'de 1 kg altı vergi çıkmıyor fakat 1 kg üstünde ise çıkabilir.
1kg üstünde alacağım klavye farklı bir önerin var mı? Ve YunExpress ve palexpress farkı nedir acaba?

DÜZENLEME
Siteye mail ve contact bölümünden ulaşmaya çalıştım fakat sonuç alamadım.
yeni konu açmak istemiyorum Farklı bir şekilde fikir verebilecek olan var mı, henüz almayacağım fakat alacağıma %90 eminim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı