Akko Mongseek Fun 60 Max shine vs Attack Shark X82

chwili

Femtopat
Daha fazla  

Akko MonsGeek Fun 60 Max shine veya Attack Shark X82 arasında kaldım. Günlük kullanımda kablosuz kullanabilmek oyunlarda kablo takıp oynamayı düşünüyorum fakat hangisini almalıyım bilemedim. Ek madde meyer Gaming güvenilir mi acaba? O sebepten de biraz kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.

X82 Pro. Site güvenilir.

Hocam gaming.gen.tr de güvenilir.

Akko MonsGeek Fun 60 Max shine veya Attack Shark X82 arasında kaldım. Günlük kullanımda kablosuz kullanabilmek oyunlarda kablo takıp oynamayı düşünüyorum fakat hangisini almalıyım bilemedim. Ek madde meyer Gaming güvenilir mi acaba? O sebepten de biraz kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.

Attack X82 Pro. Tabii ki iki sitede güvenilir.

Guvenilir ancak kablosuz ne kadar mantikli tartisilir. Sarji RGB acik oldugu surece 8000 Hz oldugu icin oldukca kisa surede bitecektir. Klavye surekli sabit bir ekipman zaten. Ayrıca manyetik amac sadece ama sadece rekabetci oyunlar olmadigi surece mantiksiz, bunu hem manyetik hem mekanik kullanan birisi olarak soyluyorum. Hissiyatlari hala oldukca geride mekaniklerden. Malzeme kalitesi ve yalitim gibi konulardada denk fiyat bandindaki mekaniklerden gerideler. Rapid trigger ve snaptap gibi ozellikler ise tamamen sosyal medyanin abarttigi ozellikler. Arada hissedilen bir gecikme farkida asla yok. Ikisi yerinede G75 Pro oneririm.

Amaç sadece rekabetci oyunlarsada bunlar daha mantıklı.

Guvenilir ancak kablosuz ne kadar mantikli tartisilir. Sarji RGB acik oldugu surece 8000 Hz oldugu icin oldukca kisa surede bitecektir. Klavye surekli sabit bir ekipman zaten. Ayrıca manyetik amac sadece ama sadece rekabetci oyunlar olmadigi surece mantiksiz, bunu hem manyetik hem mekanik kullanan birisi olarak soyluyorum. Hissiyatlari hala oldukca geride mekaniklerden. Malzeme kalitesi ve yalitim gibi konulardada denk fiyat bandindaki mekaniklerden gerideler. Rapid trigger ve snaptap gibi ozellikler ise tamamen sosyal medyanin abarttigi ozellikler. Arada hissedilen bir gecikme farkida asla yok. Ikisi yerinede G75 Pro oneririm.

Amaç sadece rekabetci oyunlarsada bunlar daha mantıklı.

Öncelikle şöyle Akko için evet 8000Hz kablosuz fakat Attack Shark kablosuz 1000Hz ben ve zaten rekabetçi oyunlar oynamak için alıyorum ve dediğim gibi sadece günlük hayatta oyun dışındayken kablosuz kullanmayı düşünüyorum oyun oynarken kabloyu takacağım o yüzden kablosuz tercih ediyorum uzun araştırmalar sonucu bu ikisini buldum bu ikisi arasından sizce hangisi?

Attack Shark X82 sipariş verdim ürün elime ulaştığında tekrar burada bilgilendirme yaparım nasıl olduğunu teşekkürler.

Son düzenleme:
Bende X82 siparisini gecen gun verdim arkadasim kullaniyor. Eğer manyetik klavye istiyosanız fiyatına göre mükemmel bir ürün.

Arkadaşlar ürün bugün geldi şu anlık çok iyi ürün görüntü olarak tatlı özellikleri ve ayarlanması açısından da iyi bir problem yok umarım ileride olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı